Cím: 3531 Miskolc Győri kapu 24/B | Telefon: +36-20-222-97-25 | Email: info@drrelax.hu

Dr Relax Babzsákfotel

Megosztás

Kapcsolat

Cégnév: Fibrana Kft.
Adószám:13089513-2-05
Cím: 3531 Miskolc Győri kapu 24/B
Telefon:
+36-20-222-97-25
Email: info@drrelax.hu

Web: www.drrelax.hu

Babzsákfotel Gyik

» Valóban 1 év garancia jár a babzsákfotelekre?

Minden olyan babzsákfotelre, melyeknél a MartinDale kopásállósági szám fel van tüntetve, 1 év garanciát biztosítunk. Bővebben»

» Mit takar a széles szolgáltatási paletta és a további előnyök?

Számos meglepetés éri a Dr.Relax Babzsákfotel vásárlókat, a teljesség igénye nélkül pl: a kimagasló ügyfélkezelésen túl minden évben a lakás címre kiküldött, kedvezmény kártyával ellátott Dr.Relax babzsák katalógus, melyben partnereink által biztosított kedvezmény kuponok is helyet kapnak. (tehát nem kötelező, de javasolt az áruházba történő regisztráció)

Továbbá... a Márka és garancia menpontban feltntetett szolgáltatások

» Ingyenes babzsákfotel utántöltés?

Pontosan. Fontos számunkra ugyanis, hogy a megvásárolt Dr.Relax babzsákfotel hosszú éveken át tartó szolgálatot biztosítson használójának, ezért szükség esetén, az első alkalommal Ingyenesen töltjük fel vásárlóink babzsákját, amennyiben a vásárlástól számított 1 éven belül jelzik ennek igényét. Az utántöltésst futárszolgálatta juttatjuk el vásárlóinkhoz, így csak a postai díj költségét kell kifizetniük.

Részletek»

» Mennyi idő alatt készül el a babzsákfotel?

Megrendelt babzsákfoteled 10-14 napon belül készül el és kerül kiszállítása.

» Hogyan tartsam tisztán a babzsákfotelem?

Pamutvászon: Minden pamutvászon babzsákfotelt belső huzattal lehet megvásárolni, így a külső huzatot egyszerűen lecipzározhatod, és mosógépben 40 fokon kifordítva könnyen tisztíthatod. Ha később más színű huzatba szeretnéd bújtatni, bármikor rendelhetsz hozzá külső huzatot, és vadiúj ismét!

Textilbőr: olajos baba popsi törlőkendővel töröld át, és kész is!

Kültéri: Tisztíthatod vizes ronggyal, szivaccsal, makacsabb szennyeződések esetén, finoman puha, vizes kefével. Mivel ezeket a babzsákfoteleket is belső huzattal vásárolod meg, a külső huzatot levéve, mosógépben, 40 fokon is kimoshatod.

» Mikor kell a babzsákfotelt utántölteni?

A használat során, idővel a töltőanyagként használt polisztirol gyöngyök zsugorodnak. Ez természetes velejárója a babzsák feelingnek. Hogy mennyi idő múlva kell utántölteni, az csak a használat intenzitásától függ. Ha nálunk rendeled babzsákfoteled a vásárlástól számított 365 napon belül, lehetőséged van egyszeri alkalommal babzsákfoteled ingyenes utántöltésére maximum 150liter mennyiségben. Ha ez kevésnek bizonyulna a jövőben, bármikor rendelhetsz belőle pár litert, és egyszerűen a cipzár szétnyitása után betöltheted a kívánt mennyiséget.

» Van-e lehetőség egyedi, esetleg több színből készült babzsákfotel rendelésére?

Természetesen szívesen elkészítjük egyedi elképzeléseidet, legyen az egy egyedi képpel vagy több színből készült babzsákfotel! Ebben az esetben vedd fel velünk telefonon, vagy e-mail-ben a kapcsolatot, és pontosítsuk le az elképzeléseidet! Ajánlatkérés>>

» Mi történik akkor, ha élőben nem tetszik a megvásárolt termék?

Semmi gond, ha véletlenül nem tetszene a megvásárolt babzsákfotel, jelezze nekünk és küldje vissza eredeti állapotában 15 munkanapon belül és választhat másikat a termékpalettából, vagy akár kérheti a levásárolt összeg visszautalását is. DE! Ilyen még nem volt :)