Cím: 3531 Miskolc Győri kapu 24/B | Telefon: +36-20-222-97-25 | Email: info@drrelax.hu

Dr Relax Babzsákfotel

Megosztás

Kapcsolat

Cégnév: Fibrana Kft.
Adószám:13089513-2-05
Cím: 3531 Miskolc Győri kapu 24/B
Telefon:
+36-20-222-97-25
Email: info@drrelax.hu

Web: www.drrelax.hu

Babzsákfotel töltőanyag

Az igazi Babzsák Feeling csakis a polisztirol gyönggyel töltött babzsákfotelekben érezhető!

A Dr.Relax Babzsákfotel töltőanyagát a minden esetben belső huzatba rejtett 2-6 mm átmérőjű EPS gyöngy vagyis Expandált Polisztirol gyöngy adja, mely a valódi, hamisítatlan élményt biztosítja használójának.

Mi az EPS vagyis Expandált Polisztirol? Hogyan készül? Nem káros az egészségre?

Az expandált polisztirol hab (röviden: EPS) alapanyaga hőre lágyuló polimerizált sztirol, ami habosító anyagot és égéskésleltető adalékot tartalmaz. A túlnyomórészt levegőből álló (98%) anyag kiváló hőszigetelő képességet mutat, jól alakítható, egészségre, környezetre nem veszélyes.
A gyártás során gőz hatására az alapanyag szemcsék megpuhulnak, és a hőmérséklet növekedés hatására a pentán hajtógáz eredeti térfogatuk 20-50-szeresére “felfújja” azokat. A gyöngyön belül apró, zárt cellák alakulnak ki; ennek köszönhető a kiváló hőszigetelő képessége. A gyöngyök felülete a lehűlés során megkeményedik, a hajtóanyag a lehűlés következtében összehúzódik, a kemény héjú gömbbe levegő diffundál. A pihentetés során a polisztirol gyöngyök leadják a gőzölés során felvett nedvességet. A tömbösítés során zárt formában újabb gőzölésnek teszik ki az előhabosított gyöngyöt. A polisztirol szemcsék összepréselődnek, összehegednek; kötőanyag nélkül homogén tömbbé állnak össze. A kész tömböket elektromosan fűtött, fém szállal vágják méretre.

Környezetbarát Babzsákfotel töltőanyag!

A bonni Építési anyagok Környezetvédelmi Szervezete (ECO) a közelmúltban hozta nyilvánosságra az építési anyagok új környezetvédelmi besorolását, melyen ökológiai szempontból az ISO 14025 szabvány szerint értékelték, ahol az EPS-t és megkapta a új környezetvédelmi terméknyilatkozat alapján, kiemelkedően környezetbarát anyagminősítést.
forrás:palast2000.hu

Figyelem! A hamisítatlan babzsákélményt csakis a polisztirol gyönggyel töltött babzsákfotelek biztosítják!