Cím: 3531 Miskolc Győri kapu 24/B | Telefon: +36-20-222-97-25 | Email: info@drrelax.hu

Dr Relax Babzsákfotel

Megosztás

Kapcsolat

Cégnév: Fibrana Kft.
Adószám:13089513-2-05
Cím: 3531 Miskolc Győri kapu 24/B
Telefon:
+36-20-222-97-25
Email: info@drrelax.hu

Web: www.drrelax.hu

Élettartam Garancia

Mi nem csak 2 évre tervezzük termékeinket!

Dr.Relax Babzsákfotelek gyártója IDŐKORLÁTOZÁS NÉLKÜLI élettartam garanciát vállal a Dr.Relax Basic és Dr.Relax Comfort típusú, bútorszövet vagy textilbőr anyagából készült babzsákfoteleire. Ez azt jelenti, hogy élettartam garanciás Dr.Relax babzsákfoteledre az általános garanciát követő 5. – 10.  - de akár 20. évében is kérheted cseréjét, amennyiben gyártásból eredő hibából, rendeltetésszerű használat mellett adódik olyan probléma, mely kihatással van annak használatára. Élettartam garanciás Dr.Relax babzsákfoteled cseréjére időkorlátozás nélkül 1 alkalommal van lehetőséged, a garanciajegy és a számla bemutatásával.

dr. relax babzsákfotel Élettartam garancia logóDr.Relax Babzsákfotel Élettartam garancia részletei

1. Használati feltételek

A Dr.Relax Babzsákfotel Élettartam garancia kizárólag rendeltetésszerű használatból eredő sérülések, szakadások esetén érvényesíthető. A Dr.Relax Garancia kizárólag a külső huzatra érvényesíthető, a polisztirol töltetre és a belső huzatra nem. A töltőanyag használat közbeni kismértékű zsugorodása természetes folyamat, nem minősül hibának. 
Nem garanciális hiba továbbá, a nem rendeltetésszerű használat, vagy akár a helytelen tisztítási módszerek által keletkezett karcolás, elszíneződés és folt, illetve az anyag mindennapos használatából adódó kopása, ami semmilyen körülmények között nem befolyásolja a termék használhatóságát, ezért ezek nem tekinthetőek garanciális hibának, szándékos rongálásból eredő kár, elemi károkból eredő kár. Azokra a károkra, amelyek nem rendeltetésszerű használatra, vagy az anyag sajátos tulajdonságaira ( külső mechanikai, vagy vegyi hatás, olvadás, idegen anyag okozta elszíneződés) vezethetőek vissza, ez a garancia nem érvényes.

Dr. Relax babzsákját minden körülmények között óvja a sugárzó hőtől, tűző napsütéstől, mely a huzat színének kifakulásához és a felület megrepedezéséhez vezet. A babzsákfotel elhelyezésénél a fűtőtestektől ajánlatos olyan távolságot hagyni, hogy a babzsák hőmérséklete a szoba hőmérséklete fölé ne emelkedjen.

A megjelölt babzsák termékekre adott jelen garancia, jótállás csak háztartási körülmények között érvényes. Közületi felhasználásra NEM (vendéglátóipar, irodai vagy nagy forgalmú létesítmények, plázák) - kivéve, ha ezt a tényt megrendeléskor külön közölték és az élettartam garanciavállalásra külön megállapodás jött létre.

2. A garancia igény bejelentése:

A garancia igény a garancia jeggyel és számlával érvényesíthető. A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét.

A jótállás ideje alatt észlelt hibát a forgalmazónak (eladó üzletnek) vagy a Dr.Relax Hungária Kft-nek is be lehet jelenteni. A gyorsabb ügyintézés érdekében javasoljuk, hogy közvetlenül a gyártóhoz (Dr.Relax Hungária Kft.) forduljon.

A bejelentést a hiba észlelését követően emailben a info@drrelax.hu címre fényképes illusztrációval, haladéktalanul kérjük megtenni a további károsodás megelőzése érdekében. Hibabejelentés esetén minden alkalommal meg kell adni a megrendelés-visszaigazolási számot, melyet rendeléskor az visszaigazoló email tartalmaz.

3. Tájékoztató az Ön jogairól

A jótállás az Ön által Magyarországon vásárolt termékekre terjed ki. A garancia a fogyasztónak a törvényből eredő jogait nem érinti. A jótállási idő a fogyasztási cikk, fogyasztó részére történő átadása napjával kezdődik. A jótállási jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül. A jótállásból eredő jogok érvényesítésének módját e jótállási jegy, valamint a Ptk. 306. §-a tartalmazza. Vita esetén a fogyasztó külső szakértőhöz, a megyei (Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület) kereskedelmi és iparkamarák mellett működő békéltető testülethez, illetve bírósághoz fordulhat.

Kérjük, minden esetben ellenőrizze a jótállási jegy pontos kitöltését és a megvásárolt termék sérülésmentességét! A gyártó vagy a forgalmazó által történt szállítás esetén szállítási sérülésből adódó bejelentést a termékátvételétől számított 3 napig fogadunk el. Ilyen esetben kérjük megőrizni a csomagolóanyagot.

Jótállási kötelezettségünk minden olyan hibára kiterjed, amelynek oka nem a vásárlás, a terméknek a vásárló részére történő átadása után következett be, kivéve azt a hibát, amelyet a vásárló már az eladáskor ismert, és amelyre árengedményt kapott, illetve amely miatt a termék osztályos árunak minősült.

Amennyiben a vásárolt babzsák hibája a rendeltetésszerű használatot akadályozza, azt haladéktalanul jelezze az ügyfélszolgálati elérhetőségeinken, melyet a www.drrelax.hu/kapcsolat/ menüpontban talál. Amennyiben 3 napon belül jelzi a hibát, és bejelenti a díjmentes kicserélés iránti igényét, a vásárolt bútort kicseréljük, feltéve, hogy a meghibásodás a bútor rendeltetésszerű használatát akadályozza.

Jótállásból eredő szavatossági jogként Ön választása szerint kijavítást vagy kicserélést kérhet. Akkor nem köti cégünket a választás, ha a választott igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az aránytalan többletköltséggel járna.

Ha sem a kijavítás, sem a kicserélés nem lehetséges, vagy azok egyikének sem tud sem a gyártó, sem a forgalmazó eleget tenni, a fogyasztó árleszállítást kérhet, vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba esetén nincs helye az elállásnak.

Kapcsolati űrlap

Ha kérdésed merül fel, üzenj az űrlap segítségével és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot

Név *:
Email cím *:
Telefonszám *:
Megkeresés oka *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!