Cím: 3531 Miskolc Győri kapu 24/B | Telefon: +36-20-222-97-25 | Email: info@drrelax.hu

Dr Relax Babzsákfotel

Megosztás

Kapcsolat

Cégnév: Fibrana Kft.
Adószám:13089513-2-05
Cím: 3531 Miskolc Győri kapu 24/B
Telefon:
+36-20-222-97-25
Email: info@drrelax.hu

Web: www.drrelax.hu

Milyen az igazán jó babzsákfotel?

Dupla Huzat? Ez nem kérdés. Egy igazán jó és minőségi babzsákfotel, bizony dupla huzatos.

  • Belső huzat: Elképzelheted úgy is, mint az emberi testnél a csontvázat, izmokat és ízületeket. Ezek adják az emberi test formáját, és megóvják a létfontosságú szerveket. A Dr.Relax babzsákfotelek belső huzata is hasonló funkciót tölt be. Benntartja a tökéletes kényelemhez szükséges EPS polisztirol gyöngyöket, és meghatározza a babzsákfotel alakját. 
  • Külső huzat: A külső huzat pedig olyan, mint az ember arcvonásai, és minden külső jegye. Ezeknek a külsőségeknek köszönhetően egyedi minden ember a világon. A külső huzatok is ugyan így teljesen egyedivé és különlegessé varázsolják a Dr.Relax Babzsákfoteleket. Különböző színek, anyagok és minták.

A Dr.Relax Babzsákfoteleknél a külső és a belső huzatok erős, strapabíró anyagból készültek. Az anyagok összedolgozása dupla varrással, igen precízen történik meg, így a szakadások valószínűsége minimális. Ha véletlenül költözködés közben beleakadna valamilyen éles tárgyba, nagy valószínűséggel csak a külső huzat szakadna ki, a belső huzat pedig biztonságosan bent tartaná a töltőanyagot.
A belső huzat strapabíróságát annak is köszönheti, hogy 100% pamut anyagból, közismert nevén lepedővászonból készítjük.
A Dr.Relax babzsákok esetében a külső- és a belső huzat is biztonságos, bújtatott cipzárral van ellátva a kisebb gyermekek védelme érdekében.

Miért olyan fontos, hogy mosható legyen a babzsákod?

A gyerekeknél a kakaó, forrócsoki, szörp és a kóla a menő. A felnőtteknél pedig a vörösbor lehet a befutó. Na de mi van akkor, ha ez nem csak gyomrunkba kerül, de a babzsákfotelre is? Persze-persze tudom én, majd a XY mosópor kristályai és hiper-szuper oldórészecskéi megoldják. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy a 350 literes babzsákfotelt hogyan tuszkolod bele a mosógépbe. Ha ez netalántán sikerülne, kérlek, hívj fel! Még ha ez sikerülne is, hogyan szárítod ki a polisztirol gyöngyöket?

Szeretet és használhatóság hosszú éveken át...

Minden babzsákfotel életében eljön az a pillanat, mikor az EPS polisztirol gyöngyök természetes módon összezsugorodnak. Ilyenkor azoknak van szerencséjük, aki Dr.Relax dupla huzatos babzsákfotelt vásároltak. Egyrészt azért, mert a Dr.Relax babzsákfotelekhez egyszeri ingyenes utántöltő anyagot biztosítunk vásárlóink számára, illetve azért is, mert ezt az újratöltést könnyen és akárhányszor megtehetik. A legtöbb import babzsákfotel nem rendelkezik se dupla huzattal, se cipzárral, így úgymond egyszer használatosak.

A Dr.Relax Babzsákfoteleket kivétel nélkül Magyarországon gyártjuk!

Az igazi Babzsák Feeling csakis a polisztirol gyönggyel töltött babzsákfotelekben érezhető!

A Dr.Relax Babzsákfotel töltőanyagát a minden esetben EPS gyöngy vagyis Expandált Polisztirol gyöngy adja, mely a valódi, hamisítatlan élményt biztosítja használójának. Ezek a belső huzatba rejtett 2-6 mm átmérőjű gyöngyöcskék biztosítják a teljes komfortot, hiszen a babzsákfotelekbe töltve tökéletesen felveszik testünk alakját. A babzsákfotelek készítésekor különösen nagy hangsúlyt fektetünk a töltőanyag minőségére, hiszen az igényes megjelenés mellett a kényelem megteremtése a legfontosabb!

Nézz be a Dr.Relax webáruházba és válszd ki kedvencedet»

Nézzük tehát összesítve, mi is ez a napjainkban méltán divatossá vállt termék, a babzsákfotel.

A teljes értékű pihenés tudjuk mennyire fontos és elengedhetetlen szervezetünk számára. Ehhez eredetileg a gyermekek körében oly divatossá és népszerűvé vált babzsákfotel, bizonyítottan az egyik legkényelmesebb eszköz. Aki nem próbálta, az biztosan vágyik rá, aki pedig próbálta, osztja ezt a nézetet. A babzsákfotelek számos példányával találkozhatunk a piacon. Kialakításának, formájának, külső kinézetének valójában csak a fantázia szab határt. Mégis vannak bizonyos szabályok, melyeket ha nem tartunk be a termék gyártásakor, egy hanyag módon elkészített babzsákfotel igazi negatív képviselőjeként hathat vásárlójára. Nagyon fontos ugyanis a jó minőségű külső anyag megválasztásán túl, a termék hosszú távú használatát biztosító belső huzat, az 1.osztályú babzsákfotel töltőanyag vagyis polisztirol gyöngy és ennek már-már az egyes modelleknél szabványként alkalmazható pontos töltési mennyisége. E népszerű termék, melybe testünket beleengedve az egymáson elmozduló 2-6 mm nagyságú polisztirol gyöngyök kötelességüknek eleget téve felveszik testünk alakját sokszor földön túli élményeket biztosítva hálálkodnak használójának.
Az eleinte űrtechnológiában használt memóriás hab megjelenésekor, orvosi véleményektől kezdve számos területen tájékoztattak minket vásárlókat a teljes értékű kényelmet teremtő hab jellemzőiről. Ezeket  napjainkra ágymatracainkban felső rétegként gyakran alkalmazzák a teljes kényelem elérése végett. Az elv a babzsák foteleknél, babzsák bútoroknál is hasonló, azzal a különbséggel, hogy itt nem néhány mm szivacsot adnak alánk, hanem akár egész testünket körülvevő kényelmümket szolgáló kényeztető 1. osztályú polisztirol gyöngyökkel töltött terméket, a Dr.Relax Babzsákfotelt.

Olvasson tovább a babzsákfotel töltőanyagról vagyis polisztirol gyöngyről»

Nézz be a Dr.Relax babzsák webáruházba»