Basic Gojzer Babzsák – Homok

Főoldal > Termékek > Beltéri Babzsákfotel > Basic > Basic Gojzer Babzsák – Homok
Dr.Relax Basic babzsák homok
Dr.Relax Basic babzsák homok
Dr.Relax Basic babzsák homok
Dr.Relax Basic babzsák homok
Dr.Relax Basic babzsák homok
Dr.Relax Basic babzsák homok
Dr.Relax Basic babzsák homok
Dr.Relax Basic babzsák homok
Dr.Relax Basic babzsák homok
Dr.Relax Basic babzsák homok

Basic Gojzer Babzsák – Homok

35.900 Ft

A Basic babzsákfotel, mint neve is mutatja, az igazi utánozhatatlan babzsákfotel feelinget biztosítja. A hétköznapok fáradalmai után, nemes egyszerűséggel a tökéletes kényelem érzésével ajándékozza meg használóját.

Elfogyott

Cikkszám: RXBas0401-2-3 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

A Basic babzsákfotel, mint neve is mutatja, az igazi utánozhatatlan babzsákfotel feelinget biztosítja. A hétköznapok fáradalmai után, nemes egyszerűséggel a tökéletes kényelem érzésével ajándékozza meg használóját. Körülbelül 1 négyzetméteres helyigénye miatt, tökéletes választás azok számára, akiknél nem áll rendelkezésre túl nagy hely a lakásban. Mondhatni, hogy termékpalettánkon a legnagyobb sikernek örvendő darab, melyet szinte kivétel nélkül mindenki rajongva szeret. Kis helyigényével és 4 különböző anyagtípusban kapható változataival minden igényt kiszolgál, legyen az egy gyerekszoba vagy egy elegáns nappali.

Basic babzsák ülési pozíció: A Basic babzsák ülési pozíciója, igazán különleges belesüppedős, ugyanakkor kényelmes testtartást biztosít használójának. Nem igazán fetrengős típus, sokkal inkább jellemzik a könyvolvasós, vendégmarasztalós vagy amolyan „begubózós” tulajdonságok. Más ülőalkalmatossággal nem igazán összehasonlítható az Basic által nyújtott garantáltan felejthetetlen kényelem, melyet használójának nyújt.

A „Gojzer” típusú babzsákokat, egy finom technológiai megoldással tesszük még elegánsabb megjelenésűvé. Lényege, hogy a textilbőr színvilágával ellentétes, vastag cérnaszállal alakítjuk ki a termékünknél alkalmazott dupla varrást. Végeredményként valóban egyedülállóan exkluzív és elegáns hatást érünk el. Igazi kuriózum ez a luxus bútoroknál alkalmazott megoldás, mely további vizuális élményt ad tulajdonosának.

Textilbőr külső huzat

Az valódi bőrhatás kedvelőinek tökéletes választás bármelyik textilbőr vagy metál textilbőr termékünk. Elegáns megjelenésével igazi dísze lesz a lakásnak, azon túl nagyon strapabíró és könnyen tisztítható. Csupán tiszta vizes nedves törlőkendő segítségével a legmakacsabb szennyeződésektől is hamar megszabadíthatjuk. Kellemes valódi bőrhatású és a polisztirol gyöngyöknek köszönhetően szinte azonnal a kellemes meleg érzet járja át testünket. Ebből adódóan, a bőr vagy bőrhatású bútorokkal ellentétben, a textilbőr babzsákfotel esetében nem érezzük hidegnek a felületet mikor helyet foglalunk benne.  Jó választás lehet, egy minimál stílusú lakásban, irodában, közösségi helyiségekben, nappaliban, dolgozószobában. Külön javasoljuk a textilbőr változatok választását kisgyermekes családok esetében, ahol egy csoki, vagy kakaó folt, bizony a mindennapok része. Textilbőr babzsákunkat egyszerűen vizes ronggyal pillanatok alatt újból szennyeződés mentessé varázsolhatjuk. Széles színválasztéka garantálja a tökéletes összhangot bármely helységekben. Hogy a textilbőr anyag jó választás, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy erre a termékre is vállaljuk a jól ismert Dr.Relax Élettartam Garanciát.

További információ a Dr.Relax Élettartam garanciáról »

További információk

Garancia

Élettartam Garancia

Méretek

90x90x60 cm

Ülésmagasság

35 cm

Töltőanyag mennyisége

320-340 liter

Kopásállóság (MartinDale)

100.000

Tisztítás

Nedves törlőkendővel

Anyag

100% PE

Extra1

Ajándék 1. töltés

Dr.Relax BIZTONSÁG

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Ezért babzsákjainknál olyan védelmi, biztonsági megoldásokat alkalmazunk, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, hogy magától ne nyíljon ki a babzsák.

FIGYELEM!

Csak biztonságos babzsákfotelt vásároljon, mert az apró és könnyű polisztirol gyöngyök belégzése, komoly veszélyt jelenthetnek a gyerekekre.

Érdekelhetnek még…