Basic Gojzer Babzsák – Szürke

Főoldal > Termékek > Beltéri Babzsákfotel > Basic > Basic Gojzer Babzsák – Szürke
Dr.Relax Basic babzsák szürke
Dr.Relax Basic babzsák szürke
Dr.Relax Basic babzsák szürke
Dr.Relax Basic babzsák szürke
Dr.Relax Basic babzsák szürke
Dr.Relax Basic babzsák szürke

Basic Gojzer Babzsák – Szürke

35.900 Ft

A Basic babzsákfotel, mint neve is mutatja, az igazi utánozhatatlan babzsákfotel feelinget biztosítja. A hétköznapok fáradalmai után, nemes egyszerűséggel a tökéletes kényelem érzésével ajándékozza meg használóját.

Elfogyott

Cikkszám: RXBas0401-2-5 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

A Basic babzsákfotel, mint neve is mutatja, az igazi utánozhatatlan babzsákfotel feelinget biztosítja. A hétköznapok fáradalmai után, nemes egyszerűséggel a tökéletes kényelem érzésével ajándékozza meg használóját. Körülbelül 1 négyzetméteres helyigénye miatt, tökéletes választás azok számára, akiknél nem áll rendelkezésre túl nagy hely a lakásban. Mondhatni, hogy termékpalettánkon a legnagyobb sikernek örvendő darab, melyet szinte kivétel nélkül mindenki rajongva szeret. Kis helyigényével és 4 különböző anyagtípusban kapható változataival minden igényt kiszolgál, legyen az egy gyerekszoba vagy egy elegáns nappali.

Basic babzsák ülési pozíció: A Basic babzsák ülési pozíciója, igazán különleges belesüppedős, ugyanakkor kényelmes testtartást biztosít használójának. Nem igazán fetrengős típus, sokkal inkább jellemzik a könyvolvasós, vendégmarasztalós vagy amolyan „begubózós” tulajdonságok. Más ülőalkalmatossággal nem igazán összehasonlítható az Basic által nyújtott garantáltan felejthetetlen kényelem, melyet használójának nyújt.

A „Gojzer” típusú babzsákokat, egy finom technológiai megoldással tesszük még elegánsabb megjelenésűvé. Lényege, hogy a textilbőr színvilágával ellentétes, vastag cérnaszállal alakítjuk ki a termékünknél alkalmazott dupla varrást. Végeredményként valóban egyedülállóan exkluzív és elegáns hatást érünk el. Igazi kuriózum ez a luxus bútoroknál alkalmazott megoldás, mely további vizuális élményt ad tulajdonosának.

Textilbőr külső huzat

Az valódi bőrhatás kedvelőinek tökéletes választás bármelyik textilbőr vagy metál textilbőr termékünk. Elegáns megjelenésével igazi dísze lesz a lakásnak, azon túl nagyon strapabíró és könnyen tisztítható. Csupán tiszta vizes nedves törlőkendő segítségével a legmakacsabb szennyeződésektől is hamar megszabadíthatjuk. Kellemes valódi bőrhatású és a polisztirol gyöngyöknek köszönhetően szinte azonnal a kellemes meleg érzet járja át testünket. Ebből adódóan, a bőr vagy bőrhatású bútorokkal ellentétben, a textilbőr babzsákfotel esetében nem érezzük hidegnek a felületet mikor helyet foglalunk benne.  Jó választás lehet, egy minimál stílusú lakásban, irodában, közösségi helyiségekben, nappaliban, dolgozószobában. Külön javasoljuk a textilbőr változatok választását kisgyermekes családok esetében, ahol egy csoki, vagy kakaó folt, bizony a mindennapok része. Textilbőr babzsákunkat egyszerűen vizes ronggyal pillanatok alatt újból szennyeződés mentessé varázsolhatjuk. Széles színválasztéka garantálja a tökéletes összhangot bármely helységekben. Hogy a textilbőr anyag jó választás, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy erre a termékre is vállaljuk a jól ismert Dr.Relax Élettartam Garanciát.

További információ a Dr.Relax Élettartam garanciáról »

További információk

Garancia

Élettartam Garancia

Méretek

90x90x60 cm

Ülésmagasság

35 cm

Töltőanyag mennyisége

320-340 liter

Kopásállóság (MartinDale)

100.000

Tisztítás

Nedves törlőkendővel

Anyag

100% PE

Extra1

Ajándék 1. töltés

Dr.Relax BIZTONSÁG

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Ezért babzsákjainknál olyan védelmi, biztonsági megoldásokat alkalmazunk, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, hogy magától ne nyíljon ki a babzsák.

FIGYELEM!

Csak biztonságos babzsákfotelt vásároljon, mert az apró és könnyű polisztirol gyöngyök belégzése, komoly veszélyt jelenthetnek a gyerekekre.

Érdekelhetnek még…