Dr Relax Basic Prizma Design 2019 – Fehér

Főoldal > Termékek > Beltéri Babzsákfotel > Basic > Dr Relax Basic Prizma Design 2019 – Fehér

Dr Relax Basic Prizma Design 2019 – Fehér

38.900 Ft 31.900 Ft

Egy különlegesség az igazi babzsákfotel megszállottaknak. Dr.Relax babzsákfotel legújabb Design variációja, mely a Prisma nevet viseli. A babzsákon található különböző méretű, a Dr.Relax logó színvilágában megjelenített háromszög design, egyedi látványvilágot kölcsönöz kedvenc babzsákodnak.

Darab
Cikkszám: RXPRIZMABASICWH Kategóriák: ,

Leírás

Ami a Design mögött rejlik:

Dr.Relax babzsákfotel a 2019-es év Design variációja, mely a Prisma nevet viseli. A babzsákon található különböző méretű, a Dr.Relax logó színvilágában megjelenített háromszög design egyedi látványvilágot kölcsönöz ennek a nagy népszerűségnek örvendő basic variációnak. A babzsák egy letisztult, elegáns, azonban mégis sportos megjelenést kölcsönöz bármely környezetnek, ahová kerül. Ezt az egyszerű háromszögformáknak köszönheti, melyek jól megtörik az egyszínű hátteret és környezetet. A bábzsákot maga a jövő ihlette, hiszen a jelenlegi művészeteket leginkább a szabályszerűtlenség, a változatosság és az exkluzivitás jellemzi. A babzsákra rákerült a tervezéskor megfogalmazódó jelmondat is, mely így hangzik „From The Future” (A jövőből). Ezen színállással szeretnénk előremutatni a jövőben és újat hozni időről időre.

Általánosan:

Dr.Relax Basic kategória bútorszövet anyaga erős, mint a 007-es 🙂 , de mégis puha tapintású és átölelő kényelmet biztosít használójának. Dr.Relax Basic babzsák mosógépben könnyen tisztítható, így akár kisgyermekesek számára is kiváló választás lehet. Legyen az egy baráti összejövetel, vagy nyugodt esti pihenés, Basic kategóriás babzsákfotel a tőle elvárható kényelmet fogja biztosítani mindenki számára.

Bútorszövet külső huzat:

Választása igen praktikus lehet nappalinak, irodáknak, közösségi helyiségnek, rendelőknek, üzleteknek, könyvtáraknak. A bútorszövet anyagunknak nemcsak strapabírósága kimagasló, hanem tisztítása is végtelenül egyszerű, hiszen mosógépben 30 fokon mosható. Széles színválasztéka garantálja a tökéletes összhangot bármely helyiségekben.