Gamer Babzsák – Military Design

Főoldal > Termékek > Beltéri Babzsákfotel > Design Babzsák > Gamer Babzsák – Military Design
Dr.Relax Chill Military Babzsákfotel
Dr.Relax Chill Military Babzsákfotel
Dr.Relax Chill Military Babzsákfotel
Dr.Relax Chill Military Babzsákfotel

Gamer Babzsák – Military Design

35.900 Ft 31.900 Ft

Gamer Babzsákfotel a Legnagyobb Játékosok Kiegészítője!

A tökéletes játékos pozíciót nyújtó legkényelmesebb babzsákfotel forma, mely annyira nélkülözhetetlen elemévé válik a játéknak, mint a konzol kar vagy a TV. A Dr.Relax Gamer Babzsák Brutálisan Jó lett! Ez tényleg a legkényelmesebb babzsák, melyet minden konzolos játékosnak otthonában KELL tudnia. Garantálom, hogy a Gamer babzsák nélkül többet nem fogsz leülni játszani.

Darab
Cikkszám: RXGAM04-2 Kategóriák: ,

Leírás

Gamer Babzsákfotel a Legnagyobb Játékosok Nélkülözhetetlen Kiegészítője!

Fanatikus játékosnak tartod magad? Nap, mint nap nyomod a képernyő előtt és alig várod, hogy újabb szinteket érj el? Bevallom, mi is hatalmas partikat nyomunk a haverokkal és hosszú órákon keresztül tudunk játszani kedvenc konzolos játékainkkal. Valami azonban mégis hiányzott… A tökéletes játékos pozíció. Nyomtuk mi is fotelból, székből, ágyról vagy földön fekve, de egyik sem volt az igazi. És egy napon bevillant! Gyorsan szaladtam is a varrodába és kértem a lányokat, hogy tervezzék meg nekem a tökéletes játékos pozíciót nyújtó legkényelmesebb babzsákfotel formát, mely olyannyira nélkülözhetetlen elemévé válik a játéknak, mint a konzol kar vagy a TV. És íme megszületett. A Dr.Relax Gamer Babzsák Brutálisan jó lett! Ez tényleg a legkényelmesebb babzsák, melyet minden konzolos játékosnak otthonában KELL tudnia. A Dr.Relax Gamer babzsák strapabíró pamut anyagból készült és természetesen dupla huzatos, mint minden Dr.Relax babzsákfotel. A Gamer babzsák elérhető narancs, sötét zöld, kék és piros színben. Garantálom, ha megrendeled, hogy e nélkül többet nem fogsz leülni játszani.

További információk

Méretek

90x110x60 cm

Ülésmagasság

30 cm

Töltőanyag mennyisége

300 liter

Tisztítás

30 c fokon mosható

Anyag

Pamut és PE keverék

Belső Huzat

100% Pamut

Extra1

Ajándék 1. töltés

Dr.Relax BIZTONSÁG

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Ezért babzsákjainknál olyan védelmi, biztonsági megoldásokat alkalmazunk, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, hogy magától ne nyíljon ki a babzsák.

FIGYELEM!

Csak biztonságos babzsákfotelt vásároljon, mert az apró és könnyű polisztirol gyöngyök belégzése, komoly veszélyt jelenthetnek a gyerekekre.