Chill Kültéri Babzsák – Kék

Főoldal > Termékek > Kültéri Babzsákfotel > Chill Kültéri Babzsák – Kék
Dr.Relax Chill kék kültéri
Dr.Relax Chill kék kültéri
Dr.Relax Chill kék kültéri
Dr.Relax Chill kék kültéri
Dr.Relax Chill kék kültéri
Dr.Relax Chill kék kültéri

Chill Kültéri Babzsák – Kék

35.400 Ft

Chill Babzsákfotel kültéri anyagból. Sokszor szeretnéd kedvenc babzsákod a kültéren is használni? Igazi “Chill Out” érzést biztosító babzsákoddal akár a medence parton is tökéletes kényelmi pozícióban napfürdőzhetsz.

Darab

Leírás

Chill Babzsákfotel kültéri anyagból. Sokszor szeretnéd kedvenc babzsákod a kültéren is használni? Igazi “Chill Out” érzést biztosító babzsákoddal akár a medence parton is tökéletes kényelmi pozícióban napfürdőzhetsz. A Chill babzsák egy kifejezetten fiatalos, amolyan “chill out-os” elterülős babzsák forma. Mondhatni a legkényelmesebb fazon a babzsákfotelek világában. Valóban mindenhol megtámaszt, az apró polisztirol golyócskák a tőlük elvárható módon nyújtanak kényelmet a teljes ellazuláshoz. Ez az a babzsák fazon, mely leginkább a lazulást és pihenést hivatott kiszolgálni. 25-30 cm-es ülésmagasságával az idősebb korosztálynak a babzsákból való kiszállás problémát okozhat, így ezt kifejezetten a fiataloknak ajánljuk. Beltéri és kültéri változatban is kiváló választás nappaliba tévézéshez, konzolozáshoz vagy a medencepartra. A Chill babzsák vásárlása esetén biztos lehetsz abban, hogy fel sem akarsz majd állni belőle, ha egyszer elhelyezkedtél benne.

További információk

Méretek

90x110x60 cm

Ülésmagasság

30 cm

Töltőanyag mennyisége

300 liter

Tisztítás

30 c fokon mosható

Anyag

Pamut és PE keverék

Belső Huzat

100% Pamut

Extra1

Ajándék 1. töltés

Dr.Relax BIZTONSÁG

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Ezért babzsákjainknál olyan védelmi, biztonsági megoldásokat alkalmazunk, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, hogy magától ne nyíljon ki a babzsák.

FIGYELEM!

Csak biztonságos babzsákfotelt vásároljon, mert az apró és könnyű polisztirol gyöngyök belégzése, komoly veszélyt jelenthetnek a gyerekekre.

Érdekelhetnek még…