Cím: 3531 Miskolc Győri kapu 24/B | Telefon: +36-20-222-97-25 | Email: info@drrelax.hu

Dr Relax Babzsákfotel

Megosztás

Kapcsolat

Cégnév: Fibrana Kft.
Adószám:13089513-2-05
Cím: 3531 Miskolc Győri kapu 24/B
Telefon:
+36-20-222-97-25
Email: info@drrelax.hu

Web: www.drrelax.hu

Egyedi Babzsákfotel Cégeknek

Mitől egyedi egy babzsákfotel?

Dr Relax News design babzsákfotel

Babzsákfotel egyedisége több tényezőn is múlhat. Egyedinek nevezhetjük például, ha egyedi a külső huzat, vagy ha egyedi a forma, esetleg egyedi az a mennyiség amit rendelsz belőle.

Szerencsére bármivel is keresel meg minket, valójában mindegyik verzióban állunk rendelkezésedre. De milyen előnyökkel jár, ha valaki az egyedi babzsákfotel elkészítésével keres meg minket?

1. Ha a huzat vagy a forma egyedi: Szívesen látnád saját Ötleted egy babzsákfotelen? Küld el nekünk és legyártjuk neked. Mik a lépések? Email v.telefon v.űrlap segítségével jelezz nekünk és a részletek egyeztetése után legyártjuk számodra. Ráadásként, ha barátoddal együtt, vagyis legalább két darabot rendelsz egyedire szabott babzsákodból, mind a 2 babzsákhoz 1-1 puffot adunk 

Dr Relax Coffe design babzsákfotel

AJÁNDÉKBA, természetesen ugyan abból a design-ból gyártva.

És, hogy valóban kedvező legyen számodra! Ha szeretnéd, tervezett babzsákodat a beleegyezéseddel mi elhelyezzük oldalunkon, és minden eladott darab után, téged is részesítünk annak nyereségéből.

2. Ha mennyiségre vonatkozik az egyedi babzsák rendelés: Már 4 db babzsákfotel rendelése esetén 10% kedvezményt biztosítunk, amennyiben előre jelzed számunkra. Legyen az csak családi felhasználás esetleg vendéglátóipari vagy bármilyen céges egyedi kivitelezés, logózás esetleg sportolói rajongóknak szánt egyedi design, vedd fel velünk a kapcsolatot és sehol máshol nem tapasztalható kedvezményt biztosítunk számodra.

Tehát Relax! Engedd el fantáziádat tervezz, vagy kérj jelentős mennyiségi kedvezményt!

Ajánlatkérés»