Minőség és elégedettség! Ez a rögeszménkké vált – minőségi tervek, anyagok, kézművesség, szolgáltatás. Bármit is csinálunk, a legjobbnak kell lennie, kezdve az alapanyagokkal.

Biztonság

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Többszörös védelmet biztosítunk úgy, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, mely meggátolja, hogy magától kinyíljon a babzsák, ezzel elkerülve a töltőanyag kiszóródását.

Garancia

Mi nem csak 2 évre tervezzük termékeinket!

Dr.Relax Babzsákfotel gyártó időkorlátozás nélküli élettartam garanciát vállal a Dr.Relax Basic és Dr.Relax Comfort típusú, bútorszövet vagy textilbőr anyagából készült minden olyan babzsákfotelre, amelyik babzsákfotelhez megvásárolod az élettartam garanciát. Ez azt jelenti, hogy élettartam garanciás Dr.Relax babzsákfoteledre az általános garanciát követő 5. – 10.  – de akár 20. évében is kérheted cseréjét, amennyiben gyártásból eredő hibából, rendeltetésszerű használat mellett adódik olyan probléma, mely kihatással van annak használatára. Élettartam garanciás Dr.Relax babzsákfoteled cseréjére van lehetőséged a számla bemutatásával.