Minőség és elégedettség! Ez a rögeszménkké vált – minőségi tervek, anyagok, kézművesség, szolgáltatás. Bármit is csinálunk, a legjobbnak kell lennie, kezdve az alapanyagokkal.

Biztonság

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Többszörös védelmet biztosítunk úgy, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, mely meggátolja, hogy magától kinyíljon a babzsák, ezzel elkerülve a töltőanyag kiszóródását.

Garancia

Mi nem csak 2 évre tervezzük termékeinket!

Dr.Relax Babzsákfotel gyártó időkorlátozás nélküli élettartam garanciát vállal a Dr.Relax Basic és Dr.Relax Comfort típusú, bútorszövet vagy textilbőr anyagából készült minden babzsákfotelre. Ez azt jelenti, hogy élettartam garanciás Dr.Relax babzsákfoteledre az általános garanciát követő 5. – 10.  – de akár 20. évében is kérheted cseréjét, amennyiben gyártásból eredő hibából, rendeltetésszerű használat mellett adódik olyan probléma, mely kihatással van annak használatára. Élettartam garanciás Dr.Relax babzsákfoteled cseréjére van lehetőséged a számla bemutatásával.