GYIK

Minden kérdés ami felmerülhet a Dr.Relax Babzsákfoteljeivel kapcsolatban

Főoldal > GYIK

Milyen anyagból lehet választani az egyes babzsákfotelek külső huzatát?

METÁL TEXTILBŐR, TEXTILBŐR, BÚTORSZÖVET, PAMUT, MUNKARUHA VÁSZON és egyéb kültéri anyagok felhasználásával

Milyen anyagból készül a babzsákfotel belseje?

A Dr.Relax babzsák belső huzata 100% pamutvászonból készül és biztonsági cipzárral van ellátva.

Hol tekinthetőek meg a babzsákfotelek?

Cím: 3531 Miskolc, Győri kapu 24/B
Telefon: +36 30 820 2203
E-mail: [email protected]
Nyitva tartása: Egyeztetés alapján, előre bejelentkezés esetén

Hogyan tudom tisztítani a babzsák külső huzatát?

Textilbőr tisztítása:
Portalanításhoz és könnyű szennyeződések eltávolításához használjunk nedves pamutkendőt.
Erős szennyeződésekhez használjunk bőrtisztító gélt vagy bőrtisztító sprayt mely a szennyeződést és zsíroldást is hatékonyan tisztítja.
A folteltávolítást mindig a szennyeződés szélétől kezdjük el és folytassuk a folt közepe felé, minél kevésbé maszatoljuk szét azt.
Érdemes minden tisztítószert először egy kevésbé látható helyen alkalmazni (esetünkben a babzsák alja erre egy kiváló hely), ha az adott szer esetleges elszíneződéseket okozna. Ilyen esetben az adott szerrel TILOS tovább tisztítani az anyagot.

Pamut ápolása– Bútorszövet ápolása:
Húzza le a babzsákfotel külső huzatát, majd dobja be a mosógépedbe. Ha nincs komolyabb szennyeződés, akkor mosószert sem kell adagolnod hozzá, csak állítsa be 30 °C fokra a gépet, maximum 800-as centrifugázásra. Amint megszáradt a huzat, vissza is öltöztetheti babzsákját.
Erősebb szennyeződésnél javasolt egy kis mosószert rakni közvetlenül a foltra, majd ismét mehet a mosás 30°C fokon és 800-as centrin.

Hogyan tudom utántölteni a babzsákfotelt?

Cipzárazzuk le a babzsák külső huzatot, majd a belső huzaton keressük meg a cipzárt.
Ennél a lépésnél, már szükséges, hogy legyen egy segítő társ. Lecipzározás közben a belső huzatot folyamatosan feszítsék fölfelé.
Ekkor a társa is színre lép: a kicipzározott részt, két oldalról feszítse szét és szintén húzza felfelé. (ha elengedjük a huzatot, akkor a gyöngyök szép lassan kifolynak a szobába). Míg egyikőjük szétfeszítve tartja a babzsákfotel belső huzatának száját, addig a másikuk szép lassan öntse bele a zsákból a gyöngyöket. Töltés közben néha álljanak meg, és rázzák fel óvatosan a babzsákot, hogy a gyöngyök tömörüljenek. Ha úgy érzik elég lesz, húzzák vissza a cipzárakat, és próbálják ki a babzsákot, kényelmes-e. Ha véletlenül ”túltöltötték” volna (keménynek) érzik, akkor sem kell megijedni, a gyöngyök még tömörülni fognak a töltést követő 1-2 hétben. Ha pedig még úgy érzik, hogy fér bele, akkor töltsék tovább. Előfordulhat, hogy a gyöngyök a külső és belső huzat közé kerülnek. Ez kis mennyiségben nem okoz gondot, illetve funkcionálisan sincs jelentősége. Azonban ronthatja az esztétikát. Ha észrevették, hogy nagyobb mennyiségű töltőanyag került a két huzat közé, érdemes azt kirázni belőle, vagy a külső huzatot levéve leseperni a belső huzatról a gyöngyöket. >>>Polisztirol Gyöngyöket itt tudsz rendelni<<<

Vissza kell küldenem a babzsákot vagy én is meg tudom tölteni?

Otthon egy segítővel bárki képes utántölteni.

Töltésnél a teljes mennyiséget le kell cserélni vagy elég csak rátölteni?

Elég ha rátöltünk.

Mibe van becsomagolva a babzsák?

Vastag fóliazsákot alkalmazunk a csomagoláshoz.

Mivel vannak a fotelek töltve?

A Dr.Relax Babzsákfotel töltőanyagát a minden esetben belső huzatba rejtett 2-6 mm átmérőjű EPS gyöngy vagyis Expandált Polisztirol gyöngy adja, mely a valódi, hamisítatlan élményt biztosítja használójának.

Mit kell tudni a töltelékről?

Az expandált polisztirol hab (röviden: EPS) alapanyaga hőre lágyuló polimerizált sztirol, ami habosító anyagot és égéskésleltető adalékot tartalmaz. A túlnyomórészt levegőből álló (98%) anyag kiváló hőszigetelő képességet mutat, jól alakítható, egészségre, környezetre nem veszélyes. A gyártás során gőz hatására az alapanyag szemcsék megpuhulnak, és a hőmérséklet növekedés hatására a pentán hajtógáz eredeti térfogatuk 20-50-szeresére “felfújja” azokat. A gyöngyön belül apró, zárt cellák alakulnak ki; ennek köszönhető a kiváló hőszigetelő képessége. A gyöngyök felülete a lehűlés során megkeményedik, a hajtóanyag a lehűlés következtében összehúzódik, a kemény héjú gömbbe levegő diffundál. A pihentetés során a polisztirol gyöngyök leadják a gőzölés során felvett nedvességet. A tömbösítés során zárt formában újabb gőzölésnek teszik ki az előhabosított gyöngyöt. A polisztirol szemcsék összepréselődnek, összehegednek; kötőanyag nélkül homogén tömbbé állnak össze. A kész tömböket elektromosan fűtött, fém szállal vágják méretre. Környezetbarát Babzsákfotel töltőanyag!

Milyen gyorsan használódik el a töltelék illetve a huzat?

A töltelék 4-6 hónapos használat után veszít rugalmasságából. A huzat sok esetben örök garanciás ezért könnyen lehúzható, mosható. A huzat kopását legfeljebb a nem megfelelő használat idézheti elő.

Milyen nehéz egy babzsákfotel?

3-6 kg között van.

Milyen módon fizethetek?

Személyesen, készpénzben az áru átvételével egyidejűleg (utánvétel) vagy banki átutalás (előre utalás).

Meggondolhatom magam a rendelésemmel kapcsolatban?

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.
Az elállási/felmondási határidő az (14 nap) . Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: (Fibrana Magyarország Kft. 3531 Miskolc, Győri kapu 24/B).
Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Hárul-e rám költség, ha termékelállással élek?

Amennyiben 14 napon belül jelzi ezt, abban az esetben díjmentes. (Teljesítés esetén a szállítási díj Önt terheli).

Hogyan tudok rendelést leadni?

A felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja, ezzel adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni).

A megrendelt babzsákfotel mennyi idő alatt készül el?

Törekszünk a megrendeléstől számított 72 órán belüli kiszolgáláshoz. Külön kérjük amennyiben szülinapi hirtelen ajándék ötlet akár még szerdán is leadhatja a pénteki bulira a megrendelését. A megjegyzés rovatba írja be szülinapi “ajándék”. Így külön figyelmet fordítunk a teljesítésre.

Van-e lehetőség több színből készült babzsák rendelésére?

Egyedi babzsákfotelek megrendelésére van lehetőség. (A babzsákfotelek cikkekből állnak össze, akár mindegyik cikket kérheti különböző színben is).

Egyedi babzsákot szeretnék rendelni. Megoldható?

Igen.

Külön külső huzat rendelésére később is van lehetőség?

Amennyiben korábban nálunk vásárolta babzsákfotelét, abban az esetben igen, erről kiegészítő menüpontban vagy űrlapunkban tájékozódhat.

Mi a kiszállítás menete?

Szállítási módok: személyes átvétel vagy házhoz szállítás

Szállítási díj:
A babzsák házhozszállítás ára: 3.000 Ft/db országosan
A szállítási és fizetési módot a megrendelés során a rendelés összesítő oldalon választhatja ki, itt kerül feltüntetésre a megrendelt termék kiszállításának díja is.
A termékek kiszállítását a szolgáltató a vásárlóval egyeztetett időpontban végzi.

Mielőtt átveszem a rendelésem a futártól, ki lehet-e bontani átvétel előtt a csomagot?

Külön kérjük is ügyfeleinket, hogy személyesen is győződjenek meg arról, hogy a megérkezett termék sérülésmentes, hibátlan. Jó ha készülünk: kisolló vagy szike segítségével könnyedén kibontható, megtekinthető.

Hogyan értesülök a csomag érkezéséről?

Minden státusz folyamatról ügyfél tájékoztató e-mailt küldünk. Tehát a 72 órás szállítási idő alatt legalább 2 db e-mailt kell hogy kapjon, amennyiben ügyfélszolgálatunk nem kereste fel telefonon (átmeneti készlethiány, megnövekedett forgalom…)

Garancia a babzsákfotelekre vonatkozóan

Minden Dr.Relax babzsákfotelre a garancia: 2 év teljes körű garancia, +365 nap azaz +1 év Szerviz garancia***, vagyis, minden a gyártásból adódó (varrás, ragasztás, ringlizés) hibát, telefonos egyeztetést követően INGYENESEN javítunk. Mi nem csak 2 évre tervezzük termékeinket! A Dr.Relax Babzsákfotelek gyártója IDŐKORLÁTOZÁS NÉLKÜLI élettartam garanciát vállal a Dr.Relax Basic és Dr.Relax Comfort típusú, bútorszövet anyagából készült babzsákfoteleire amennyiben a babzsákfoteledhez megvásárolod az élettartam garanciát is. Ez azt jelenti, hogy élettartam garanciás Dr.Relax babzsákfoteledre az általános garanciát követő 5. – 10. – de akár 20. évében is kérheted cseréjét, amennyiben gyártásból eredő hibából, rendeltetésszerű használat mellett adódik olyan probléma, mely kihatással van annak használatára. Élettartam garanciás Dr.Relax babzsákfoteled cseréjére időkorlátozás nélkül 1 alkalommal van lehetőséged, a garanciajegy és a számla bemutatásával.