Babzsákfotel Töltőanyag (polisztirol gyöngy) 80 Liter

Főoldal > Termékek > Beltéri Babzsákfotel > Babzsákfotel Töltőanyag > Babzsákfotel Töltőanyag (polisztirol gyöngy) 80 Liter
Polisztirol gyöngy
Polisztirol gyöngy

Babzsákfotel Töltőanyag (polisztirol gyöngy) 80 Liter

6.000 Ft

Az IGAZI Babzsákfotel Töltőanyag a Polisztirol gyöngy. Nálunk az I. osztályú polisztirol gyöngyöt kapod babzsákfotelodhoz. Tökéletes gyöngy formák kivétel nélkül.

Amire mindig figyelj, az az, hogy mivel van megtöltve a babzsákfotel?

Ugyanis nagyon sok babzsákot összecsomósodott galacsinokkal töltenek meg, azaz sok esetben darálékot használnak. Egész egyszerűen egy darálóba beledobálják a hulladék hungarocellt, pl. a háztartási gépek csomagolására használt, már kidobált hungarocellt, és azt a poros darabos szemetet töltik bele.

Nálunk viszont a babzsákfotelek belső huzatjában rejtett 2-6 mm átmérőjű gyöngyöcskék biztosítják a teljes komfortot, hiszen a babzsákfotelekbe töltve tökéletesen felveszik testünk alakját. A babzsákfotelek készítésekor különösen nagy hangsúlyt fektetünk a töltőanyag minőségére, hiszen az igényes megjelenés mellett a kényelem megteremtése a legfontosabb!

Darab
Cikkszám: Gyongy Kategória:

Leírás

Az IGAZI Babzsákfotel Töltőanyag a Polisztirol gyöngy melyet 100 literes  egységekben szállítunk. Nálunk az I. osztályú polisztirol gyöngyöt kapod babzsákfotelodhoz.