Comfort + Puff Babzsákfotel Bútorszövet – Szürke

Főoldal > Termékek > Beltéri Babzsákfotel > Babzsák Szettek > Comfort + Puff Babzsákfotel > Comfort + Puff Babzsákfotel Bútorszövet – Szürke
Dr.Relax Comfort+Puff babzsákfotel Bútorszövet - Szürke
Dr.Relax Puff babzsák Bútorszövet - Szürke
Dr.Relax Comfort babzsák Bútorszövet - Szürke
Dr.Relax Comfort+Puff babzsákfotel Bútorszövet - Szürke
Dr.Relax Puff babzsák Bútorszövet - Szürke
Dr.Relax Comfort babzsák Bútorszövet - Szürke

Comfort + Puff Babzsákfotel Bútorszövet – Szürke

59.900 Ft

A Comfort babzsákfotel, mely nem egy szimpla babzsák. Ő egy igazán nagy és kényelmes babzsákfotel. Comfort babzsákfotel, óriási méretével és 2 ülési pozíciójával, az életedben valaha próbált legkényelmesebb fotel feelinggel, vagy elborítva az igazán elterülő és egész testet kényeztetős Chill Out pozíciójával kényeztet.

Darab

Leírás

Comfort + Puff Babzsákfotel szett a tökéletességre törekvőknek.

A Comfort babzsákfotel, mely nem egy szimpla babzsák. Ő egy igazán nagy és kényelmes babzsákfotel. Comfort babzsákfotel, óriási méretével és 2 ülési pozíciójával, az életedben valaha próbált legkényelmesebb fotel feelinggel, vagy elborítva az igazán elterülő és egész testet kényeztetős Chill Out pozíciójával kényeztet. Kicsit nagyobb helyigénnyel kell számolni, mint a Basic esetében, főleg annak, aki inkább az elterülős pozícióját találta legkényelmesebbnek. A lakásban 1,5-2 négyzetméter helyet javaslunk a Comfort babzsákkal szemezőknek.  Tökéletes kiegészítője a formavilágával egyező Puff babzsák mely kényelmes lábtartóként is funkcionál Comfort babzsákodhoz.

Comfort babzsákfotel ülési pozíció: Mint minden babzsákot, kicsit túltöltve küldünk vásárlóinknak, így a valódi komfort érzet elérése valójában a használatba vételt követő 1-1,5 hét után lesz igazán érezhető. A Comfort babzsák esetében ez hatványozottan igaz, hiszen miután kicsit egymáshoz igazodnak a gyöngyök „betörnek”, a hatalmas Comfort babzsákunk egy szimpla felrázást követően valóban, még egy fotel esetében sem tapasztalt kényelemmel ajándékoz meg. Csak dőlj hátra és érezd, ahogy a polisztirol gyöngyök felveszik tested alakját. A süllyedés kezdetekor már érzed a golyócskák felfelé áramlását, melyek teljesen a tarkódat megtámasztó háttámla kitöltését biztosítják. Most hajtsd hátra a fejed, hunyd le a szemed és élvezd az élményt…

Puff/Lábtartó babzsákok, kiváló kiegészítője bármely babzsákfotelnek. Kényelemfokozás vagy egyedi kiegészítő a tökéletességre törekvőknek. Rendeld meg szettben választott Comfort + Puff babzsákfotelodat kedvezményes áron.

A kiemelten magas kopás állóságú bútorszövet anyag elegáns textúrája minden környezetben páratlan élményt nyújt, látványban és érzetben egyaránt. Ha örökdarabot vásárolnál itt bizony megtaláltad a tökéletes anyagot. A bútorszövet anyagunknak nemcsak strapabírósága kimagasló, hanem tisztítása is végtelenül egyszerű, hiszen mosógépben 30 fokon mosható, így folyamatosan tisztán tartható.
Hogy a bútorszövet anyag jó választás, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy erre a termékre is vállaljuk a jól ismert Dr.Relax Élettartam Garanciát.
További információ a Dr.Relax Élettartam garanciáról »

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat!»

További információk

Garancia

Élettartam Garancia

Méretek

Comfort 90x125x60 cm + Puff 45×45 cm

Ülésmagasság

Comfort 55 cm + Puff 45 cm

Töltőanyag mennyisége

Comfort 400-420 liter + Puff 110 liter

Kopásállóság (MartinDale)

42.000

Tisztítás

30 c fokon mosógépben mosható

Anyag

100% PE

Dr.Relax BIZTONSÁG

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Ezért babzsákjainknál olyan védelmi, biztonsági megoldásokat alkalmazunk, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, hogy magától ne nyíljon ki a babzsák.

FIGYELEM!

Csak biztonságos babzsákfotelt vásároljon, mert az apró és könnyű polisztirol gyöngyök belégzése, komoly veszélyt jelenthetnek a gyerekekre.

Márka

Dr.Relax

Érdekelhetnek még…

Chill Babzsákfotel Bútorszövet – Szürke

Chill Akció!
0 az 5 csillagból
39.900 Ft

Puff Babzsák Bútorszövet – Szürke

Puff Babzsák Akció!
0 az 5 csillagból
14.900 Ft