Sofa Babzsákfotel + Lábtartó – Zöld

Főoldal > Termékek > Beltéri Babzsákfotel > Babzsák Szettek > Sofa Babzsákfotel + Lábtartó > Sofa Babzsákfotel + Lábtartó – Zöld
Dr.Relax Sofa+Puff Babzsákfotel - zöld
Dr.Relax Sofa Babzsákfotel - zöld
Dr.Relax Puff Babzsák Bútorszövet- zöld
Dr.Relax Sofa Babzsákfotel - zöld
Dr.Relax Puff Babzsák - zöld
Dr.Relax Sofa+Puff Babzsákfotel - zöld
Dr.Relax Sofa Babzsákfotel - zöld
Dr.Relax Puff Babzsák Bútorszövet- zöld
Dr.Relax Sofa Babzsákfotel - zöld
Dr.Relax Puff Babzsák - zöld

Sofa Babzsákfotel + Lábtartó – Zöld

75.900 Ft

A Sofa babzsákfotel egy szenzációs modell. Mondhatni a „legbútorosabb babzsák”, ugyanakkor a „legbabzsákosabb bútor” darab is egyben. A Sofa babzsákforma tervezésénél, az volt a legfőbb célunk, hogy a babzsákfotelek utánozhatatlan kényelmét ötvözzük a bútorok hagyományos formavilágával.

Darab

Leírás

A Sofa babzsákfotel egy szenzációs modell. Mondhatni a „legbútorosabb babzsák”, ugyanakkor a „legbabzsákosabb bútor” darab is egyben. A Sofa babzsákforma tervezésénél, az volt a legfőbb célunk, hogy a babzsákfotelek utánozhatatlan kényelmét ötvözzük a bútorok hagyományos formavilágával. Sikerült… Fantasztikusat alkottunk, amely valóban bútoros tulajdonságokkal erősíti a babzsákfotel terméket.

Meglátod, és azonnal ki akarod próbálni.  Elegáns huzatával, elegáns dísze lesz bármilyen környezetnek. Legjobb, ha lábtartó puffal rendeled, szettben. Végignyúlsz rajta, és máris érezd a teljes kikapcsolódás élményét.

Gyújts be a kandallót, tegyél fel egy lágy zenét, foglalj helyet és élvezd hátradőlve az ellazító nyugodt pillanatokat.

Puff/Lábtartó babzsákok, kiváló kiegészítője bármely babzsákfotelnek. Kényelemfokozás vagy egyedi kiegészítő a tökéletességre törekvőknek. Rendeld meg szettben választott babzsákod kedvezményes áron.

Bútorszövet
A kiemelten magas kopás állóságú bútorszövet anyag elegáns textúrája minden környezetben páratlan élményt nyújt, látványban és érzetben egyaránt. Ha örökdarabot vásárolnál itt bizony megtaláltad a tökéletes anyagot. A bútorszövet az egyik leginkább elnyűhetetlen anyagunk, olyan akár a 007-es ügynök, sosem adja fel a harcot.
Választása igen praktikus lehet nappalinak, irodáknak, közösségi helyiségnek, rendelőknek, üzleteknek, könyvtáraknak. A bútorszövet anyagunknak nemcsak strapabírósága kimagasló, hanem tisztítása is végtelenül egyszerű, hiszen mosógépben 30 fokon mosható. Széles színválasztéka garantálja a tökéletes összhangot bármely helyiségekben.
Hogy a bútorszövet anyag jó választás, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy erre a termékre is vállaljuk a jól ismert Dr.Relax Élettartam Garanciát. További információ a Dr.Relax Élettartam garanciáról »

Hogy a Sofa Babzsákfotel + Puff  jó választás, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy rögeszménkké vált a minőség és elégedettség! Bármit is csinálunk, a legjobbnak kell lennie.Hosszú tervezési folyamatok eredményeként nyerték el végső formájukat és kényelmüket a Dr.Relax babzsákfotelek. A kényeztető pihenés egy magasabb szintű formáját szándékozunk biztosítani termékeink által mindenkinek.

A Dr.Relax babzsákok gyártásakor a kényelmi, és minőségi szempontokon túl, vásárlóink elégedettségének elérése az elsődleges cél. Mert nekik gyártunk…”  Dr.Relax minőség»

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat!»

További információk

Garancia

Élettartam Garancia

Méretek

150x70x90 cm

Ülésmagasság

35 cm

Töltőanyag mennyisége

380-420 liter

Tisztítás

30 c fokon mosható

Anyag

100% PE

Belső Huzat

100% Pamut

Dr.Relax BIZTONSÁG

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Ezért babzsákjainknál olyan védelmi, biztonsági megoldásokat alkalmazunk, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, hogy magától ne nyíljon ki a babzsák.

FIGYELEM!

Csak biztonságos babzsákfotelt vásároljon, mert az apró és könnyű polisztirol gyöngyök belégzése, komoly veszélyt jelenthetnek a gyerekekre.

Márka

Dr.Relax

Érdekelhetnek még…