Basic Babzsákfotel Pamut – Kék

Főoldal > Termékek > Beltéri Babzsákfotel > Basic > Basic Babzsákfotel Pamut – Kék
Dr.Relax Babzsákfotel Pamut Kék
DR.Relax Basic Babzsákfotel Pamut Kék
Dr.Relax Basic Babzsákfotel Pamut Kék
Dr.Relax Basic Babzsákfotel Pamut Kék
Dr.Relax Babzsákfotel Pamut Kék
DR.Relax Basic Babzsákfotel Pamut Kék
Dr.Relax Basic Babzsákfotel Pamut Kék
Dr.Relax Basic Babzsákfotel Pamut Kék

Basic Babzsákfotel Pamut – Kék

37.900 Ft

A Basic babzsákfotel, mint neve is mutatja, az igazi utánozhatatlan babzsákfotel feelinget biztosítja. A hétköznapok fáradalmai után, nemes egyszerűséggel a tökéletes kényelem érzésével ajándékozza meg használóját.

Darab

Leírás

Basic babzsákfotel, mint neve is mutatja, az igazi utánozhatatlan babzsákfotel feelinget biztosítja. A hétköznapok fáradalmai után, nemes egyszerűséggel a tökéletes kényelem érzésével ajándékozza meg használóját. Körülbelül 1 négyzetméteres helyigénye miatt, tökéletes választás azok számára, akiknél nem áll rendelkezésre túl nagy hely a lakásban. Mondhatni, hogy termékpalettánkon a legnagyobb sikernek örvendő darab, melyet szinte kivétel nélkül mindenki rajongva szeret. Kis helyigényével minden igényt kiszolgál, legyen az egy gyerekszoba vagy egy elegáns nappali.

Basic babzsák ülési pozíció: A Basic babzsákfotel ülési pozíciója, igazán különleges belesüppedős, ugyanakkor kényelmes testtartást biztosít használójának. Nem igazán fetrengős típus, sokkal inkább jellemzik a könyvolvasós, vendégmarasztalós vagy amolyan „begubózós” tulajdonságok. Más ülőalkalmatossággal nem igazán összehasonlítható a Basic által nyújtott garantáltan felejthetetlen kényelem, melyet használójának nyújt.

Dr.Relax babzsákfotelek minden esetben dupla huzattal készülnek, melyek közül a belső huzat (100% pamut) tartalmazza a kiváló minőségű színtiszta polisztirol gyöngyöket. A külső huzat a belső formájával tökéletesen megegyezik és mindig az adott termék típusától függően változik. Dr.Relax minőség»

Dr.Relax Basic kategória pamut anyaga erős, de mégis puha tapintású és átölelő kényelmet biztosít használójának. A Basic babzsák huzata mosógépben könnyen tisztítható, így akár kisgyermekesek számára is kiváló választás lehet. Legyen az egy baráti összejövetel, vagy nyugodt esti pihenés, a Basic babzsákfotel a tőle elvárható kényelmet fogja biztosítani mindenki számára.

Hogy a Basic babzsákfotel jó választás, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy rögeszménkké vált a minőség és elégedettség! Bármit is csinálunk, a legjobbnak kell lennie.

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Többszörös védelmet biztosítunk úgy, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, mely meggátolja, hogy magától kinyíljon a babzsák, ezzel elkerülve a töltőanyag kiszóródását.

Hosszú tervezési folyamatok eredményeként nyerték el végső formájukat és kényelmüket a Dr.Relax babzsákfotelek. A kényeztető pihenés egy magasabb szintű formáját szándékozunk biztosítani termékeink által mindenkinek.

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat!»

További információk

Garancia

Élettartam Garancia

Méretek

90x90x60 cm

Ülésmagasság

35 cm

Töltőanyag mennyisége

320-340 liter

Kopásállóság (MartinDale)

42.000

Tisztítás

30 C fokon mosható

Anyag

100% PE

Dr.Relax BIZTONSÁG

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Ezért babzsákjainknál olyan védelmi, biztonsági megoldásokat alkalmazunk, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, hogy magától ne nyíljon ki a babzsák.

FIGYELEM!

Csak biztonságos babzsákfotelt vásároljon, mert az apró és könnyű polisztirol gyöngyök belégzése, komoly veszélyt jelenthetnek a gyerekekre.

Márka

Dr.Relax