Coffe Relax Egyedi Babzsákfotel

Főoldal > Termékek > Beltéri Babzsákfotel > Design Babzsák > Coffe Relax Egyedi Babzsákfotel
Coffe Relax Babzsákfotel
Coffe Relax Babzsákfotel
Coffe Relax Babzsákfotel
Coffe Relax Babzsákfotel

Coffe Relax Egyedi Babzsákfotel

39.900 Ft

Coffe Relax egyedi Babzsákfotel. Tuti jól indul a napod, ha ebben iszod kedvenc kávédat.  Aki a reggeli italokban szereti a minőséget és a különleges ízeket, annak mindenképpen ajánljuk.

Elfogyott

Leírás

Coffe Relax egyedi Babzsákfotel. Tuti jól indul a napod, ha ebben iszod kedvenc kávédat.  Aki a reggeli italokban szereti a minőséget és a különleges ízeket, annak mindenképpen ajánljuk. Igazán stílusos darabja lehet akár a konyhának, vagy a nappalinak.  Szellemi felfrissülés, kávé, kényelem, pihenés néhány percben és indulhat a nap. Ha a Coffe Design beindította fantáziádat és saját ötleted szívesen látnád kedvenc babzsák formádon, küldd el számunkra és legyártjuk neked.

A Dr.Relax babzsákfotelek minden esetben dupla huzattal készülnek, melyek közül a belső huzat (100% pamut) tartalmazza a kiváló minőségű színtiszta polisztirol gyöngyöket. A külső huzat a belső formájával tökéletesen megegyezik és mindig az adott termék típusától függően változik. Dr.Relax minőség»

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Többszörös védelmet biztosítunk úgy, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, mely meggátolja, hogy magától kinyíljon a babzsák, ezzel elkerülve a töltőanyag kiszóródását.

Bútorszövet külső huzat
A kiemelten magas kopás állóságú bútorszövet anyag elegáns textúrája minden környezetben páratlan élményt nyújt, látványban és érzetben egyaránt. Ha örökdarabot vásárolnál itt bizony megtaláltad a tökéletes anyagot. A bútorszövet az egyik leginkább elnyűhetetlen anyagunk, olyan akár a 007-es ügynök, sosem adja fel a harcot, de mégis puha tapintású és átölelő kényelmet biztosít használójának.
Választása igen praktikus lehet nappalinak, irodáknak, közösségi helyiségnek, rendelőknek, üzleteknek, könyvtáraknak. A bútorszövet anyagunknak nemcsak strapabírósága kimagasló, hanem tisztítása is végtelenül egyszerű, hiszen mosógépben 30 fokon mosható, így folyamatosan tisztán tartható. Széles színválasztéka garantálja a tökéletes összhangot bármely helyiségekben.

Hogy a Coffe Relax egyedi babzsákfotel jó választás, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy rögeszménkké vált a minőség és elégedettség! Bármit is csinálunk, a legjobbnak kell lennie.

“Az ügyfeleink elégedettsége sikerünk titka. A Dr.Relax babzsákok gyártásakor a kényelmi, és minőségi szempontokon túl, vásárlóink elégedettségének elérése az elsődleges cél. Mert nekik gyártunk…”

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat!»

További információk

Márka

Dr.Relax