Dr.Relax Basic Babzsák Prizma Design – Neon

Főoldal > Termékek > Beltéri Babzsákfotel > Basic > Dr.Relax Basic Babzsák Prizma Design – Neon
Dr.Relax Basic Prizma Babzsákfotel fekete
Dr.Relax Basic Prizma babzsákfotel fekete
Dr.Relax Basic Prizma babzsákfotel fekete
Dr.Relax Basic Prizma babzsákfotel fekete
Dr.Relax Basic Prizma Babzsákfotel fekete
Dr.Relax Basic Prizma babzsákfotel fekete
Dr.Relax Basic Prizma babzsákfotel fekete
Dr.Relax Basic Prizma babzsákfotel fekete

Dr.Relax Basic Babzsák Prizma Design – Neon

38.880 Ft

A december 18ig leadott megrendeléseket, még karácsonyig megkapod!

Egy különlegesség az igazi babzsákfotel megszállottaknak. Dr.Relax babzsákfotel legújabb Design variációja, mely a Prisma nevet viseli. A babzsákon található különböző méretű, a Dr.Relax logó színvilágában megjelenített háromszög design, egyedi látványvilágot kölcsönöz kedvenc babzsákodnak.

Elfogyott

Leírás

Dr.Relax Basic babzsák – ami a Design mögött rejlik:

A Dr.Relax Basic babzsák legújabb Design variációja, mely a Prizma nevet viseli. A babzsákon található különböző méretű, a Dr.Relax logó színvilágában megjelenített háromszög design egyedi látványvilágot kölcsönöz ennek a nagy népszerűségnek örvendő basic variációnak. A babzsák egy letisztult, elegáns, azonban mégis sportos megjelenést kölcsönöz bármely környezetnek, ahová kerül. Ezt az egyszerű háromszögformáknak köszönheti, melyek jól megtörik az egyszínű hátteret és környezetet. A babzsákot maga a jövő ihlette, hiszen a jelenlegi művészeteket leginkább a szabályszerűtlenség, a változatosság és az exkluzivitás jellemzi. A babzsákra rákerült a tervezéskor megfogalmazódó jelmondat is, mely így hangzik „From The Future” (A jövőből). Ezen színállással szeretnénk előremutatni a jövőben és újat hozni időről időre.

Egy különlegesség az igazi babzsákfotel megszállottaknak. Nyugodtan berakhatod a nappalidba vagy a gyerekszobába, mindenhol garantált lesz a sikere. A Dr.Relax Basic Babzsák Prizma Designból színenként mindössze 50-50 db-ot dobunk piacra, így igazi értéket fog képviselni még sok-sok év múlva is. Ha igazán babzsák fanatikus vagy és érezni akarod az utánozhatatlan babzsák érzést, a Dr.Relax Design Prizma babzsák a legjobb választás lesz számodra.

Basic babzsákfotel ülési pozíció: A Basic babzsákfotel ülési pozíciója, igazán különleges belesüppedős, ugyanakkor kényelmes testtartást biztosít használójának. Nem igazán fetrengős típus, sokkal inkább jellemzik a könyvolvasós, vendégmarasztalós vagy amolyan „begubózós” tulajdonságok. Más ülőalkalmatossággal nem igazán összehasonlítható a Basic által nyújtott garantáltan felejthetetlen kényelem, melyet használójának nyújt.

Dr.Relax Basic kategória bútorszövet anyaga erős, mint a 007-es ügynök 🙂 , sosem adja fel a harcot, de mégis puha tapintású és átölelő kényelmet biztosít használójának. Dr.Relax Basic babzsák huzata mosógépben könnyen tisztítható, így akár kisgyermekesek számára is kiváló választás lehet. Legyen az egy baráti összejövetel, vagy nyugodt esti pihenés, Basic kategóriás babzsákfotel a tőle elvárható kényelmet fogja biztosítani mindenki számára.

Ehhez a termékhez is megvásárolhatod a jól ismert Dr.Relax Élettartam Garanciát»

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat!»

További információk

Márka

Dr.Relax