Dr.Relax Design Limited Babzsák-Fekete

Főoldal > Termékek > Beltéri Babzsákfotel > Design Babzsák > Dr.Relax Design Limited Babzsák-Fekete

Dr.Relax Design Limited Babzsák-Fekete

38.900 Ft 31.900 Ft

Dr.Relax Design Limited Babzsák – Fekete

Egy különlegesség az igazi babzsákfotel megszállottaknak. Eredeti Dr.Relax design babzsák. A Dr.Relax logóban is megtalálható vagány színekkel mégis szolid, elegáns, fekete vagy fehér köntösben.

Darab

Leírás

Egy különlegesség az igazi babzsákfotel megszállottaknak. Eredeti Dr.Relax design babzsák. A Dr.Relax logóban is megtalálható vagány színekkel mégis szolid, elegáns, fekete vagy fehér köntösben. Nyugodtan berakhatod a nappalidba vagy a gyerekszobába, mindenhol garantált lesz a sikere. A Dr.Relax Design Limited babzsákból színenként mindössze 50-50 db-ot dobunk piacra, így igazi értéket fog képviselni még sok-sok év múlva is. Ha igazán babzsák fanatikus vagy és érezni akarod az utánozhatatlan babzsák érzést, a Dr.Relax Design Limited babzsák a legjobb választás lesz számodra.És, hogy a lényeget ki ne hagyjuk! A limitált szériás Dr.Relax babzsákhoz természetesen Örök Garancia és 2* INGYENES UTÁNTÖLTÉS jár!!!

További információk

Méret

90x90x60 cm

Ülésmagasság

35 cm

Töltőanyag mennyisége

320-340 liter

Kopásállóság (MartinDale)

42.000

Tisztítás

30 c fokon mosható mosógépben

Anyag

100% PE – Egyedi Design

Extra1

Ajándék 1. töltés

Dr.Relax BIZTONSÁG

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Ezért babzsákjainknál olyan védelmi, biztonsági megoldásokat alkalmazunk, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, hogy magától ne nyíljon ki a babzsák.

FIGYELEM!

Csak biztonságos babzsákfotelt vásároljon, mert az apró és könnyű polisztirol gyöngyök belégzése, komoly veszélyt jelenthetnek a gyerekekre.