Gamer Babzsákfotel – Zöld

Főoldal > Termékek > Beltéri Babzsákfotel > Gamer > Gamer Babzsákfotel – Zöld
Dr.Relax Gamer Babzsákfotel zöld
Dr.Relax Gamer Babzsák zöld
Dr.Relax Gamer Babzsák zöld
Dr.Relax Gamer Babzsák zöld
Dr.Relax Gamer Babzsákfotel zöld
Dr.Relax Gamer Babzsák zöld
Dr.Relax Gamer Babzsák zöld
Dr.Relax Gamer Babzsák zöld

Gamer Babzsákfotel – Zöld

37.900 Ft

Gamer Babzsákfotel a Legnagyobb Játékosok Kiegészítője!

A tökéletes játékos pozíciót nyújtó legkényelmesebb babzsákfotel forma, mely annyira nélkülözhetetlen elemévé válik a játéknak, mint a konzol kar vagy a TV. A Dr.Relax Gamer Babzsák Brutálisan Jó lett! Ez tényleg a legkényelmesebb babzsák, melyet minden konzolos játékosnak otthonában KELL tudnia. Garantálom, hogy a Gamer babzsák nélkül többet nem fogsz leülni játszani.

 

Darab

Leírás

Gamer Babzsákfotel a Legnagyobb Játékosok Nélkülözhetetlen Kiegészítője!

Fanatikus játékosnak tartod magad? Nap, mint nap nyomod a képernyő előtt és alig várod, hogy újabb szinteket érj el? Bevallom, mi is hatalmas partikat nyomunk a haverokkal és hosszú órákon keresztül tudunk játszani kedvenc konzolos játékainkkal. Valami azonban mégis hiányzott… A tökéletes játékos pozíció. Nyomtuk mi is fotelból, székből, ágyról vagy földön fekve, de egyik sem volt az igazi. És egy napon bevillant! Gyorsan szaladtam is a varrodába és kértem a lányokat, hogy tervezzék meg nekem a tökéletes játékos pozíciót nyújtó legkényelmesebb babzsákfotel formát, mely olyannyira nélkülözhetetlen elemévé válik a játéknak, mint a konzol kar vagy a TV. És íme megszületett. A Dr.Relax Gamer Babzsák Brutálisan jó lett! Ez tényleg a legkényelmesebb babzsák, melyet minden konzolos játékosnak otthonában KELL tudnia. A Dr.Relax Gamer babzsák strapabíró pamut anyagból készült és természetesen dupla huzatos, mint minden Dr.Relax babzsákfotel.  Garantálom, ha megrendeled, hogy e nélkül többet nem fogsz leülni játszani.

A Dr.Relax Gamer kategória pamut anyaga erős, de mégis puha tapintású és tökéletes kényelmet biztosít használójának. A Dr.Relax Gamer babzsák huzata mosógépben könnyen tisztítható, hiszen mosógépben 30 fokon mosható. Legyen az egy baráti összejövetel, vagy egy hosszú órákon keresztül tartó játszma kedvenc konzolos játékaitokkal, a Gamer kategóriás babzsákfotel a tőle elvárható kényelmet fogja biztosítani mindenki számára.

Hogy a Gamer babzsákfotel jó választás, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy rögeszménkké vált a minőség és elégedettség! Bármit is csinálunk, a legjobbnak kell lennie.

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Többszörös védelmet biztosítunk úgy, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, mely meggátolja, hogy magától kinyíljon a babzsák, ezzel elkerülve a töltőanyag kiszóródását. Dr.Relax minőség»

“ A Dr.Relax babzsákok gyártásakor a kényelmi, és minőségi szempontokon túl, vásárlóink elégedettségének elérése az elsődleges cél. Mert nekik gyártunk…”

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat!»

További információk

Méret

90*110*60

Ülésmagasság

30 cm

Töltőanyag mennyisége

300 liter

Tisztítás

30 c fokon mosható

Anyag

Pamut és PE keverék

Belső Huzat

100% Pamut

Dr.Relax BIZTONSÁG

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Ezért babzsákjainknál olyan védelmi, biztonsági megoldásokat alkalmazunk, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, hogy magától ne nyíljon ki a babzsák.

FIGYELEM!

Csak biztonságos babzsákfotelt vásároljon, mert az apró és könnyű polisztirol gyöngyök belégzése, komoly veszélyt jelenthetnek a gyerekekre.

Márka

Dr.Relax

Érdekelhetnek még…

Comfort Babzsákfotel Bútorszövet – Zöld

Comfort Akció!
0 az 5 csillagból
44.900 Ft

Puff Babzsák Bútorszövet – Zöld

Puff Babzsák Akció!
0 az 5 csillagból
14.900 Ft