Lábtartó Babzsák Bútorszövet – Sötétbarna

Főoldal > Termékek > Beltéri Babzsákfotel > Lábtartó Babzsák > Lábtartó Babzsák Bútorszövet – Sötétbarna
Dr.Relax Puff Babzsák Bútorszövet- sötétbarna
Dr.Relax Puff Babzsák - sötétbarna
Dr.Relax Puff Babzsák Bútorszövet- sötétbarna
Dr.Relax Puff Babzsák - sötétbarna

Lábtartó Babzsák Bútorszövet – Sötétbarna

25.900 Ft

Puff/Lábtartó babzsákok, kiváló kiegészítője bármely babzsákfotelnek. Kényelemfokozás vagy egyedi kiegészítő a tökéletességre törekvőknek.

Darab
Cikkszám: RXLab1-4 Kategória:

Leírás

Lábtartó babzsák / Puff, tökéletes kiegészítője a formavilágával egyező babzsákfotelnek, mely kényelmes lábtartóként is funkcionál. Kényelemfokozás vagy egyedi kiegészítő a tökéletességre törekvőknek. A lábtartó babzsák / puff megrendelhető szettben a kiválasztott babzsákkal együtt kedvezményes áron.

Bútorszövet külső huzat
A kiemelten magas kopás állóságú bútorszövet anyag elegáns textúrája minden környezetben páratlan élményt nyújt, látványban és érzetben egyaránt. Ha örökdarabot vásárolnál itt bizony megtaláltad a tökéletes anyagot. A bútorszövet az egyik leginkább elnyűhetetlen anyagunk, olyan akár a 007-es ügynök, sosem adja fel a harcot, de mégis puha tapintású és átölelő kényelmet biztosít használójának.
Választása igen praktikus lehet nappalinak, irodáknak, közösségi helyiségnek, rendelőknek, üzleteknek, könyvtáraknak. A bútorszövet anyagunknak nemcsak strapabírósága kimagasló, hanem tisztítása is végtelenül egyszerű, hiszen mosógépben 30 fokon mosható. Széles színválasztéka garantálja a tökéletes összhangot bármely helyiségekben.

Hogy a bútorszövet anyag jó választás, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy erre a termékre is vállaljuk a jól ismert Dr.Relax Élettartam Garanciát, melyet a babzsákod mellé akár most kosárba tehetsz  Babzsák Élettartam Garancia»

Mire vonatkozik a garancia?

A garancia a babzsák külső huzatára vonatkozik. A belső huzatra, melyben a töltőanyagot találod, és magára a töltőanyagra nem érvényes.
Gyártásból adódó hibák, varráshibák, anyaghibák esetén érvényesítheted a garanciád.
Ha késsel mész neki, na akkor tuti nem kapsz újat. Komolyra fordítva a szót, nem rendeltetésszerű használat esetén, fizikai behatásból adódó (költözés közben kiszakad a széle, beakad valahova és kireped stb.) szintén nem élhetsz a csere lehetőségével. A gyártó arra vállal garanciát, amit ő hozott létre, amiben benne van a keze. Külső tényezőket nem tud befolyásolni.

 • Meddig érvényesíthetem a garanciám?
  5-10-15 év vagy ameddig szeretnéd. Valóban nem szabunk határt.
 • Hogyan érvényesíthetem (akár 10 év után) a garanciám?
  A garancia érvényesítéséhez feltétlenül csatold:
  – A termék számláját.  Kérünk, hogy vigyázz rá.
  – A probléma részletes leírását.
  – Fotót, melyen jól látszik a hiba.

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat!»

További információk

Méret

60x60x35 cm

Töltőanyag mennyisége

180 liter

Tisztítás

30 c fokon mosható

Kopásállóság (MartinDale)

42.000

Anyag

100% PE

Dr.Relax BIZTONSÁG

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Ezért babzsákjainknál olyan védelmi, biztonsági megoldásokat alkalmazunk, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, hogy magától ne nyíljon ki a babzsák.

FIGYELEM!

Csak biztonságos babzsákfotelt vásároljon, mert az apró és könnyű polisztirol gyöngyök belégzése, komoly veszélyt jelenthetnek a gyerekekre.

Érdekelhetnek még…