Puff Babzsák Textilbőr – Bronz

Főoldal > Termékek > Beltéri Babzsákfotel > Puff Babzsák > Puff Babzsák Textilbőr – Bronz
Dr.Relax Comfort babzsák textilbőr - Bronz

Puff Babzsák Textilbőr – Bronz

15.900 Ft

Puff/Lábtartó babzsákok, kiváló kiegészítője bármely babzsákfotelnek. Kényelemfokozás vagy egyedi kiegészítő a tökéletességre törekvőknek.

Darab
Cikkszám: RXPuff1-1 Kategória:

Leírás

Puff babzsák / Lábtartó, tökéletes kiegészítője a formavilágával egyező babzsákfotelnek, mely kényelmes lábtartóként is funkcionál. Kényelemfokozás vagy egyedi kiegészítő a tökéletességre törekvőknek. A puff  babzsák / lábtartó megrendelhető szettben a kiválasztott babzsákkal együtt kedvezményes áron.

Textilbőr külső huzat

A valódi bőrhatás kedvelőinek tökéletes választás bármelyik textilbőr vagy metál textilbőr termékünk. Elegáns megjelenésével igazi dísze lesz a lakásnak, azon túl nagyon strapabíró és könnyen tisztítható. Csupán tiszta vizes nedves törlőkendő segítségével a legmakacsabb szennyeződésektől is hamar megszabadíthatjuk. Kellemes valódi bőrhatású és a polisztirol gyöngyöknek köszönhetően szinte azonnal a kellemes meleg érzet járja át testünket. Ebből adódóan, a bőr vagy bőrhatású bútorokkal ellentétben, a textilbőr babzsákfotel esetében nem érezzük hidegnek a felületet mikor helyet foglalunk benne.  Jó választás lehet, egy minimál stílusú lakásban, irodában, közösségi helyiségekben, nappaliban, dolgozószobában, gyerekszobában.

Külön javasoljuk a textilbőr változatok választását kisgyermekes családok esetében, ahol egy csoki, vagy kakaó folt, bizony a mindennapok része. Textilbőr babzsákunkat egyszerűen vizes ronggyal pillanatok alatt újból szennyeződés mentessé varázsolhatjuk, így folyamatosan tisztán tarthatjuk.

Hogy a textilbőr anyag jó választás, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy erre a termékre is vállaljuk a jól ismert Dr.Relax Élettartam Garanciát, melyet a babzsákod mellé akár most kosárba is tehetsz  Babzsák Élettartam Garancia»

Mire vonatkozik a garancia?

A garancia a babzsák külső huzatára vonatkozik. A belső huzatra, melyben a töltőanyagot találod, és magára a töltőanyagra nem érvényes.
Gyártásból adódó hibák, varráshibák, anyaghibák esetén érvényesítheted a garanciád.
Ha késsel mész neki, na akkor tuti nem kapsz újat. Komolyra fordítva a szót, nem rendeltetésszerű használat esetén, fizikai behatásból adódó (költözés közben kiszakad a széle, beakad valahova és kireped stb.) sérülés esetén szintén nem élhetsz a csere lehetőségével. A gyártó arra vállal garanciát, amit ő hozott létre, amiben benne van a keze. Külső tényezőket nem tud befolyásolni.

A garancia részletes leírását itt találod »

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat!»

További információk

Méretek

45×45 cm

Ülésmagasság

45 cm

Töltőanyag mennyisége

110 liter

Kopásállóság (MartinDale)

100.000

Tisztítás

Nedves törlőkendővel

Anyag

100% PU

Dr.Relax BIZTONSÁG

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Ezért babzsákjainknál olyan védelmi, biztonsági megoldásokat alkalmazunk, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, hogy magától ne nyíljon ki a babzsák.

FIGYELEM!

Csak biztonságos babzsákfotelt vásároljon, mert az apró és könnyű polisztirol gyöngyök belégzése, komoly veszélyt jelenthetnek a gyerekekre.

Érdekelhetnek még…