Sofa Babzsákfotel Bútorszövet – Homok

Főoldal > Termékek > Beltéri Babzsákfotel > Sofa > Sofa Babzsákfotel Bútorszövet – Homok
Dr.Relax Sofa Babzsákfotel - világos szürke
Dr.Relax Sofa Babzsákfotel - bézs
Dr.Relax Sofa Babzsákfotel - bézs
Dr.Relax Sofa Babzsákfotel - világos szürke
Dr.Relax Sofa Babzsákfotel - bézs
Dr.Relax Sofa Babzsákfotel - bézs

Sofa Babzsákfotel Bútorszövet – Homok

49.900 Ft

A Sofa babzsákfotel egy szenzációs modell. Mondhatni a „legbútorosabb babzsák”, ugyanakkor a „legbabzsákosabb bútor” darab is egyben. A Sofa babzsákforma tervezésénél, az volt a legfőbb célunk, hogy a babzsákfotelek utánozhatatlan kényelmét ötvözzük a bútorok hagyományos formavilágával.

Darab

Leírás

A Sofa babzsákfotel egy szenzációs modell. Mondhatni a „legbútorosabb babzsák”, ugyanakkor a „legbabzsákosabb bútor” darab is egyben. A Sofa babzsákforma tervezésénél, az volt a legfőbb célunk, hogy a babzsákfotelek utánozhatatlan kényelmét ötvözzük a bútorok hagyományos formavilágával. Sikerült… Fantasztikusat alkottunk, amely valóban bútoros tulajdonságokkal erősíti a babzsákfotel terméket.

Meglátod, és azonnal ki akarod próbálni.  Elegáns huzatával, elegáns dísze lesz bármilyen környezetnek. Legjobb, ha lábtartó puffal rendeled, szettben. Végignyúlsz rajta, és máris érezd a teljes kikapcsolódás élményét.

Gyújts be a kandallót, tegyél fel egy lágy zenét, foglalj helyet és élvezd hátradőlve az ellazító nyugodt pillanatokat.

Dr.Relax babzsákfotelek minden esetben dupla huzattal készülnek, melyek közül a belső huzat (100% pamut) tartalmazza a kiváló minőségű színtiszta polisztirol gyöngyöket. A külső huzat a belső formájával tökéletesen megegyezik és mindig az adott termék típusától függően változik. Dr.Relax minőség»

Bútorszövet
A kiemelten magas kopás állóságú bútorszövet anyag elegáns textúrája minden környezetben páratlan élményt nyújt, látványban és érzetben egyaránt. Ha örökdarabot vásárolnál itt bizony megtaláltad a tökéletes anyagot. A bútorszövet az egyik leginkább elnyűhetetlen anyagunk, olyan akár a 007-es ügynök, sosem adja fel a harcot.
Választása igen praktikus lehet nappalinak, irodáknak, közösségi helyiségnek, üzleteknek, könyvtáraknak. A bútorszövet anyagunknak nemcsak strapabírósága kimagasló, hanem tisztítása is végtelenül egyszerű, hiszen mosógépben 30 fokon mosható. Széles színválasztéka garantálja a tökéletes összhangot bármely helyiségekben.
A bútorszövet anyag jó választás, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy erre a termékre is vállaljuk a jól ismert Dr.Relax Élettartam Garanciát, melyet a babzsákod mellé akár kosárba is tehetsz  Babzsák Élettartam Garancia»

Hogy a Sofa Babzsákfotel jó választás, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy rögeszménkké vált a minőség és elégedettség! Bármit is csinálunk, a legjobbnak kell lennie.Hosszú tervezési folyamatok eredményeként nyerték el végső formájukat és kényelmüket a Dr.Relax babzsákfotelek. A kényeztető pihenés egy magasabb szintű formáját szándékozunk biztosítani termékeink által mindenkinek.

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat!»

További információk

Garancia

Élettartam Garancia

Méretek

110x70x90 cm

Ülésmagasság

35 cm

Töltőanyag mennyisége

380-420 liter

Tisztítás

30 c fokon mosható

Anyag

100% PE

Belső Huzat

100% Pamut

Dr.Relax BIZTONSÁG

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Ezért babzsákjainknál olyan védelmi, biztonsági megoldásokat alkalmazunk, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, hogy magától ne nyíljon ki a babzsák.

FIGYELEM!

Csak biztonságos babzsákfotelt vásároljon, mert az apró és könnyű polisztirol gyöngyök belégzése, komoly veszélyt jelenthetnek a gyerekekre.

Érdekelhetnek még…

Comfort Babzsákfotel Bútorszövet – Homok

Comfort Akció!
0 az 5 csillagból
44.900 Ft

Basic Babzsákfotel Bútorszövet – Homok

Basic Akció!
0 az 5 csillagból
39.900 Ft

Chill Babzsákfotel Bútorszövet – Homok

Chill Akció!
0 az 5 csillagból
39.900 Ft