Basic Kültéri Babzsákfotel – Türkiz

Főoldal > Termékek > Kültéri Babzsákfotel > Basic Kültéri Babzsákfotel – Türkiz
Dr.Relax Basic Türkiz kültéri
Dr.Relax Basic Türkiz kültéri
Dr.Relax Basic Türkiz kültéri
Dr.Relax Basic Türkiz kültéri
Dr.Relax Basic Türkiz kültéri
Dr.Relax Basic Türkiz kültéri
Dr.Relax Basic Türkiz kültéri
Dr.Relax Basic Türkiz kültéri

Basic Kültéri Babzsákfotel – Türkiz

42.900 Ft

Rx Basic Kültéri Babzsákfotel. Relax Basic kategória kültéri anyagból készült babzsákjai méltó kelléke lehet bármilyen kerti partinak.

Darab

Leírás

Basic Kültéri Babzsákfotel. Jöhet zápor, zivatar kültéri babzsákodat nem kell az esőtől féltened. Nyugodtan kint hagyhatod a medence mellett és ha elvonult a vihar, kedvenc babzsákodról csak boríts le a vizet és folytatódhat a parti. A kényelemről Dr.Relax Basic kültéri babzsákfotel gondoskodik. Relax Basic kategória kültéri anyagból készült babzsákjai méltó kelléke lehet bármilyen kerti partinak. Bulizz, vagy csak egyszerűen élvezd a kényelmet a könnyen tisztítható Dr Relax Basic kültéri babzsákfoteledben. Akár slaggal is lecsapathatod vagy csupán nedves törlőkendő segítségével a legmakacsabb szennyeződésektől is hamar megszabadíthatod, de ha szeretnéd akkor a külső huzatot lehúzva mosógépben 30 fokon kimoshatod.

Egy babzsákfotel ami bírja a meleget, a napfényt, az esőt, de ha huzamosabb ideig nem használod célszerű árnyékos vagy tető alatti részen tárolni, mivel nem UV álló.

A Basic babzsákfotel, mint neve is mutatja, az igazi utánozhatatlan babzsákfotel feelinget biztosítja. A hétköznapok fáradalmai után, nemes egyszerűséggel a tökéletes kényelem érzésével ajándékozza meg használóját. Körülbelül 1 négyzetméteres helyigénye miatt, tökéletes választás azok számára, akiknél nem áll rendelkezésre túl nagy hely. Mondhatni, hogy termékpalettánkon a legnagyobb sikernek örvendő darab, melyet szinte kivétel nélkül mindenki rajongva szeret. Kis helyigényével, lehúzható, mosható külső huzatával 4 különböző anyagtípusban kapható változataival minden igényt kiszolgál.

Basic babzsákfotel ülési pozíció: A Basic babzsákfotel ülési pozíciója, igazán különleges belesüppedős, ugyanakkor kényelmes testtartást biztosít használójának. Nem igazán fetrengős típus, sokkal inkább jellemzik a könyvolvasós, vendégmarasztalós vagy amolyan „begubózós” tulajdonságok. Más ülőalkalmatossággal nem igazán összehasonlítható a Basic által nyújtott garantáltan felejthetetlen kényelem, melyet használójának nyújt.

Dr.Relax babzsákfotelek minden esetben dupla huzattal készülnek, melyek közül a belső huzat (100% pamut) tartalmazza a kiváló minőségű színtiszta polisztirol gyöngyöket. A külső huzat a belső formájával tökéletesen megegyezik és mindig az adott termék típusától függően változik. Dr.Relax minőség»

Hogy a Basic babzsákfotel jó választás, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy rögeszménkké vált a minőség és elégedettség!

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat!»

További információk

Méretek

90x90x60 cm

Ülésmagasság

35 cm

Töltőanyag mennyisége

320-340 liter

Tisztítás

Nedves törlőkendővel

Anyag

100% PE – Kültéri vízlepergető, de nem vízálló

Dr.Relax BIZTONSÁG

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Ezért babzsákjainknál olyan védelmi, biztonsági megoldásokat alkalmazunk, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, hogy magától ne nyíljon ki a babzsák.

FIGYELEM!

Csak biztonságos babzsákfotelt vásároljon, mert az apró és könnyű polisztirol gyöngyök belégzése, komoly veszélyt jelenthetnek a gyerekekre.

Érdekelhetnek még…