Az Egyetlen Örök Garanciás Babzsákfotel

Ha közös nevezőre szeretném hozni a Rolls Royce, Rolex és Dr.Relax termékeket, akkor beszoroznám őket egy Örök Garanciával!

Igen, jól hallod. A Dr.Relax “Babzsákfotel Élettartam Garanciát” hozott létre ELSŐKÉNT a babzsákfotelek piacán! A Garancia minden Dr.Relax bútorszövet és textilbőr babzsákra vonatkozik.

élettartam garancia 100%Babzsákfotel Élettartam Garancia

Mielőtt ismertetném Veletek a lényeget, melyet a jogszabályok összetett – csilivili – mondataiból kibogarásztam, had hívjam fel a figyelmetek valamire! A mai fogyasztói társadalomban a gyártók nem szeretnek garanciát adni. Letudják a kötelezőt, és agyő. Ahhoz, hogy egy gyártó vagy szolgáltató nagyobb mértékű, vagy akár Élettartam Garanciát adjon termékére, annak nagyon jónak kell lennie és magas minőségi elvárásokat kell biztosítania. Hiszen ki adna Élettartam Garanciát egy ócska, rossz minőség termékre/szolgáltatásra? Senki! Nem érné meg sem az értékesítőnek sem a vevőnek.
Nos, biztosan tudod, hogy a világon van egy pár termék, mely örök garanciával bír. Ilyenek a Rolex és a Rolls Royce is.

rolls royce rolex dr.relax - babzsákfotel élettartam garancia

Büszkén jelentjük be, hogy a Magyar Dr. Relax Babzsákfotelek egyes termékei is beállnak ebbe a kiváltságos sorba és vásárlóink számára Örök Garanciával szállítunk minden a www.drrelax.hu webáruházban vásárolt bútorszövet vagy textilbőr terméket.

A gyártónak/szolgáltatónak hinnie kell a termékében és hinnie kell, hogy amit létrehoz, az egy érték. Ismernie kell minden tulajdonságát, erősségét és gyengeségét. Rajongania kell a termékéért. A rajongás magával hozza a minőséget és az állandó „még jobbá tenni” érzést. Mi a Dr.Relax Babzsákfotelek megálmodói és készítői, rajongói vagyunk saját terméküknek!

És akkor lássuk a medvét!

Mely termékekre vonatkozik a garancia?

A Dr.Relax Élettartam Garancia az alábbi termékekre vonatkozik:

Dr.Relax Basic Bútorszövet és Textilbőr»
Dr.Relax Chill Bútorszövet és Textilbőr»
Dr.Relax Comfort Bútorszövet és Textilbőr»
Dr.Relax Sofa Bútorszövet és Textilbőr»

Mire vonatkozik a garancia?

A garancia a babzsák külső huzatára vonatkozik. A belső huzatra, melyben a töltőanyagot találod, és magára a töltőanyagra nem érvényes.
Gyártásból adódó hibák, varráshibák, anyaghibák esetén érvényesítheted a garanciád.
Ha késsel mész neki, na akkor tuti nem kapsz újat. Komolyra fordítva a szót, nem rendeltetésszerű használat esetén, fizikai behatásból adódó (költözés közben kiszakad a széle, beakad valahova és kireped stb.) szintén nem élhetsz a csere lehetőségével. Gondolom ez világos. A gyártó arra vállal garanciát, amit ő hozott létre, amiben benne van a keze. Külső tényezőket nem tud befolyásolni.

Részletes garancialeírásért kattints ide»

  • Meddig érvényesíthetem a garanciám?
    5-10-15 év vagy ameddig szeretnéd. Valóban nem szabunk határt.
  • Hogyan érvényesíthetem (akár 10 év után) a garanciám?
    Számla felmutatásával. Pimasz dolognak tűnhet, de egy Rolex garanciáját hogyan érvényesíted? A számla az alap. Kérünk, hogy vigyázz rá. Egyébként pedig a számla email-ben megy ki, így jó eséllyel megtalálod a levelező fiókodban
  • Hol tudom elolvasni a garancia részletes leírását?
    A garancia részletes és teljes körű leírását itt találod »

Remélem minden kérdésetekre választ kaptatok. Amennyiben kérdésetek merülne fel a garanciával kapcsolatba, írjátok meg és segítünk.