Comfort + Puff Babzsákfotel Textilbőr – Sötétbarna

Főoldal > Termékek > Beltéri Babzsákfotel > Babzsák Szettek > Comfort + Puff Babzsákfotel > Comfort + Puff Babzsákfotel Textilbőr – Sötétbarna
Dr.Relax Comfort + Puff babzsákfotel textilbőr - sötétbarna
Dr.Relax Comfort babzsák textilbőr - sötétbarna
Dr.Relax Comfort babzsák textilbőr - sötétbarna
Dr.Relax Comfort + Puff babzsákfotel textilbőr - sötétbarna
Dr.Relax Comfort babzsák textilbőr - sötétbarna
Dr.Relax Comfort babzsák textilbőr - sötétbarna

Comfort + Puff Babzsákfotel Textilbőr – Sötétbarna

66.900 Ft

A Comfort babzsákfotel, mely nem egy szimpla babzsák. Ő egy igazán nagy és kényelmes babzsákfotel. Comfort babzsákfotel, óriási méretével és 2 ülési pozíciójával, az életedben valaha próbált legkényelmesebb fotel feelinggel, vagy elborítva az igazán elterülő és egész testet kényeztetős Chill Out pozíciójával kényeztet. Rendeld meg szettben választott Comfort + Puff babzsákfotelodat kedvezményes áron.

Darab

Leírás

Comfort + Puff Babzsákfotel szett a tökéletességre törekvőknek.

Comfort babzsákfotel, mely nem egy szimpla babzsák. Ő egy igazán nagy és kényelmes babzsákfotel. Comfort babzsákfotel, óriási méretével és 2 ülési pozíciójával, az életedben valaha próbált legkényelmesebb fotel feelinggel, vagy elborítva az igazán elterülő és egész testet kényeztetős Chill Out pozíciójával kényeztet. Kicsit nagyobb helyigénnyel kell számolni, mint a Basic esetében, főleg annak, aki inkább az elterülős pozícióját találta legkényelmesebbnek. A lakásban 1,5-2 négyzetméter helyet javaslunk a Comfort babzsákkal szemezőknek.  Tökéletes kiegészítője a formavilágával egyező Puff babzsák mely kényelmes lábtartóként is funkcionál Comfort babzsákodhoz.

Comfort babzsákfotel ülési pozíció: Mint minden babzsákot, kicsit túltöltve küldünk vásárlóinknak, így a valódi komfort érzet elérése valójában a használatba vételt követő 1-1,5 hét után lesz igazán érezhető. A Comfort babzsák esetében ez hatványozottan igaz, hiszen miután kicsit egymáshoz igazodnak a gyöngyök „betörnek”, a hatalmas Comfort babzsákunk egy szimpla felrázást követően valóban, még egy fotel esetében sem tapasztalt kényelemmel ajándékoz meg. Csak dőlj hátra és érezd, ahogy a polisztirol gyöngyök felveszik tested alakját. A süllyedés kezdetekor már érzed a golyócskák felfelé áramlását, melyek teljesen a tarkódat megtámasztó háttámla kitöltését biztosítják. Most hajtsd hátra a fejed, hunyd le a szemed és élvezd az élményt…

Puff/Lábtartó babzsákok, kiváló kiegészítője bármely babzsákfotelnek. Kényelemfokozás vagy egyedi kiegészítő a tökéletességre törekvőknek. Rendeld meg szettben választott Comfort + Puff babzsákfotelodat kedvezményes áron.

Dr.Relax babzsákfotelek minden esetben dupla huzattal készülnek, melyek közül a belső huzat (100% pamut) tartalmazza a kiváló minőségű színtiszta polisztirol gyöngyöket. A külső huzat a belső formájával tökéletesen megegyezik és mindig az adott termék típusától függően változik. Dr.Relax minőség»

Az valódi bőrhatás kedvelőinek tökéletes választás bármelyik textilbőr vagy metál textilbőr termékünk. Elegáns megjelenésével igazi dísze lesz a lakásnak, azon túl nagyon strapabíró és könnyen tisztítható megoldás. Csupán tiszta vizes nedves törlőkendő segítségével a legmakacsabb szennyeződésektől is hamar megszabadíthatjuk.

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat!»

További információk

Garancia

Élettartam Garancia

Méretek

Comfort 90x125x60 cm + Puff 45×45 cm

Ülésmagasság

Comfort 55 cm + Puff 45 cm

Töltőanyag mennyisége

Comfort 400-420 liter + Puff 110 liter

Kopásállóság (MartinDale)

100.000

Tisztítás

Nedves törlőkendővel

Anyag

100% PU

Dr.Relax BIZTONSÁG

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Ezért babzsákjainknál olyan védelmi, biztonsági megoldásokat alkalmazunk, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, hogy magától ne nyíljon ki a babzsák.

FIGYELEM!

Csak biztonságos babzsákfotelt vásároljon, mert az apró és könnyű polisztirol gyöngyök belégzése, komoly veszélyt jelenthetnek a gyerekekre.

Márka

Dr.Relax

Érdekelhetnek még…