Basic Babzsákfotel Bútorszövet – Zöld

Főoldal > Termékek > Beltéri Babzsákfotel > Basic > Basic Babzsákfotel Bútorszövet – Zöld
Dr.Relax Basic babzsákfotel bútorszövet zöld
Dr.Relax Basic babzsák zöld
Dr.Relax Basic babzsákfotel bútorszövet zöld
Dr.Relax Basic babzsák zöld

Basic Babzsákfotel Bútorszövet – Zöld

39.900 Ft

A Basic babzsákfotel, mint neve is mutatja, az igazi utánozhatatlan babzsák feelinget biztosítja. A hétköznapok fáradalmai után, nemes egyszerűséggel a tökéletes kényelem érzésével ajándékozza meg használóját.

Darab
Cikkszám: RXBas0401-1-6 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

A Basic babzsákfotel, mint neve is mutatja, az igazi utánozhatatlan babzsákfotel feelinget biztosítja. A hétköznapok fáradalmai után, nemes egyszerűséggel a tökéletes kényelem érzésével ajándékozza meg használóját. Körülbelül 1 négyzetméteres helyigénye miatt, tökéletes választás azok számára, akiknél nem áll rendelkezésre túl nagy hely a lakásban. Mondhatni, hogy termékpalettánkon a legnagyobb sikernek örvendő darab, melyet szinte kivétel nélkül mindenki rajongva szeret. Kis helyigényével, lehúzható, mosható külső huzatával és 4 különböző anyagtípusban kapható változataival minden igényt kiszolgál, legyen az egy gyerekszoba vagy egy elegáns nappali.

Basic babzsákfotel ülési pozíció: A Basic babzsákfotel ülési pozíciója, igazán különleges belesüppedős, ugyanakkor kényelmes testtartást biztosít használójának. Nem igazán fetrengős típus, sokkal inkább jellemzik a könyvolvasós, vendégmarasztalós vagy amolyan „begubózós” tulajdonságok. Más ülőalkalmatossággal nem igazán összehasonlítható a Basic által nyújtott garantáltan felejthetetlen kényelem, melyet használójának nyújt.

Bútorszövet külső huzat
A kiemelten magas kopás állóságú bútorszövet anyag elegáns textúrája minden környezetben páratlan élményt nyújt, látványban és érzetben egyaránt. Ha örökdarabot vásárolnál itt bizony megtaláltad a tökéletes anyagot. A bútorszövet az egyik leginkább elnyűhetetlen anyagunk, olyan akár a 007-es ügynök, sosem adja fel a harcot.
Választása igen praktikus lehet nappalinak, irodáknak, közösségi helyiségnek, rendelőknek, üzleteknek, könyvtáraknak. A bútorszövet anyagunknak nemcsak strapabírósága kimagasló, hanem tisztítása is végtelenül egyszerű, hiszen mosógépben 30 fokon mosható, így folyamatosan tisztán tartható. Széles színválasztéka garantálja a tökéletes összhangot bármely helyiségekben.
Hogy a bútorszövet anyag jó választás, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy erre a termékre is vállaljuk a jól ismert Dr.Relax Élettartam Garanciát, melyet a babzsákod mellé akár most itt kosárba is tehetsz  Babzsák Élettartam Garancia»

  • Mire vonatkozik az élettartam garancia?
    A garancia a babzsák külső huzatára vonatkozik. A belső huzatra, melyben a töltőanyagot találod, és magára a töltőanyagra nem érvényes. Gyártásból adódó hibák, varráshibák, anyaghibák esetén érvényesítheted a garanciád.
  • Meddig érvényesíthetem az élettartam garanciám?
    5-10-15 év vagy ameddig szeretnéd. Valóban nem szabunk határt.

További információk

Garancia

Élettartam Garancia

Méretek

90x90x60 cm

Ülésmagasság

35 cm

Töltőanyag mennyisége

320-340 liter

Kopásállóság (MartinDale)

42.000

Tisztítás

30 c fokon mosható

Anyag

100% PE

Dr.Relax BIZTONSÁG

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Ezért babzsákjainknál olyan védelmi, biztonsági megoldásokat alkalmazunk, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, hogy magától ne nyíljon ki a babzsák.

FIGYELEM!

Csak biztonságos babzsákfotelt vásároljon, mert az apró és könnyű polisztirol gyöngyök belégzése, komoly veszélyt jelenthetnek a gyerekekre.

Márka

Dr.Relax

Érdekelhetnek még…

Gamer Babzsákfotel – Zöld

Gamer Akció!
0 az 5 csillagból
37.900 Ft

Comfort Babzsákfotel Bútorszövet – Zöld

Comfort Akció!
0 az 5 csillagból
44.900 Ft