Chill Babzsákfotel Kültéri – Szürke

Főoldal > Termékek > Kültéri Babzsákfotel > Chill Babzsákfotel Kültéri – Szürke
Dr.Relax Chill szürke kültéri
Dr.Relax Chill szürke kültéri
Dr.Relax Chill szürke kültéri
Dr.Relax Chill szürke kültéri
Dr.Relax Chill szürke kültéri
Dr.Relax Chill szürke kültéri

Chill Babzsákfotel Kültéri – Szürke

42.900 Ft

Chill Babzsákfotel kültéri anyagból. Sokszor szeretnéd kedvenc babzsákod a kültéren is használni? Igazi “Chill Out” érzést biztosító babzsákoddal akár a medence parton is tökéletes kényelmi pozícióban napfürdőzhetsz.

Darab

Leírás

Chill Babzsákfotel kültéri anyagból. Sokszor szeretnéd kedvenc babzsákod a kültéren is használni? Igazi “Chill Out” érzést biztosító babzsákoddal akár a medence parton is tökéletes kényelmi pozícióban napfürdőzhetsz. A Chill babzsákfotel egy kifejezetten fiatalos, amolyan “chill out-os” elterülős babzsák forma. Mondhatni a legkényelmesebb fazon a babzsákfotelek világában. Valóban mindenhol megtámaszt, az apró polisztirol golyócskák a tőlük elvárható módon nyújtanak kényelmet a teljes ellazuláshoz. Ez az a babzsák fazon, mely leginkább a lazulást és pihenést hivatott kiszolgálni. 25-30 cm-es ülésmagasságával az idősebb korosztálynak a babzsákból való kiszállás problémát okozhat, így ezt kifejezetten a fiataloknak ajánljuk. Beltéri és kültéri változatban is kiváló választás nappaliba tévézéshez, konzolozáshoz vagy a medencepartra. Chill babzsák vásárlása esetén biztos lehetsz abban, hogy fel sem akarsz majd állni belőle, ha egyszer elhelyezkedtél benne.

Dr.Relax babzsákfotelek minden esetben dupla huzattal készülnek, melyek közül a belső huzat (100% pamut) tartalmazza a kiváló minőségű színtiszta polisztirol gyöngyöket. A külső huzat a belső formájával tökéletesen megegyezik és mindig az adott termék típusától függően változik. Dr.Relax minőség»

Kültéri anyag
Jöhet zápor, zivatar kültéri babzsákodat nem kell az esőtől féltened. Nyugodtan kint hagyhatod a medence mellett és ha elvonult a vihar, kedvenc babzsákodról csak boríts le a vizet és folytatódhat a parti. A kényelemről a Dr.Relax Chill kültéri babzsákfotel gondoskodik. A Dr Relax Chill kategória kültéri anyagból készült babzsákjai méltó kelléke lehet bármilyen kerti partinak. Bulizz, vagy csak egyszerűen élvezd a kényelmet a könnyen tisztítható Dr Relax Chill kültéri babzsákfoteledben. Akár slaggal is lecsapathatod vagy csupán nedves törlőkendő segítségével a legmakacsabb szennyeződésektől is hamar megszabadíthatod, de ha szeretnéd akkor a külső huzatot lehúzva mosógépben 30 fokon kimoshatod.

Egy babzsákfotel ami bírja a meleget, a napfényt, az esőt, de ha huzamosabb ideig nem használod célszerű árnyékos vagy tető alatti részen tárolni, mivel nem UV álló.

Chill babzsákfotel beltéri és kültéri változatban is kiváló választás!

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat!»

További információk

Méretek

90x110x60 cm

Ülésmagasság

30 cm

Töltőanyag mennyisége

300 liter

Tisztítás

30 c fokon mosható

Anyag

Pamut és PE keverék

Belső Huzat

100% Pamut

Dr.Relax BIZTONSÁG

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Ezért babzsákjainknál olyan védelmi, biztonsági megoldásokat alkalmazunk, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, hogy magától ne nyíljon ki a babzsák.

FIGYELEM!

Csak biztonságos babzsákfotelt vásároljon, mert az apró és könnyű polisztirol gyöngyök belégzése, komoly veszélyt jelenthetnek a gyerekekre.

Érdekelhetnek még…