Mit árul el cégedről az ajándéktárgyad?

Egy szép gesztuson és a parneri kapcsolatok ápolásán túl sokkal többet üzensz partnereidnek céges ajándékoddal, mint azt hinnéd!

Sok vállalkozás úgy van az egésszel: „Csak tudjuk le”. Az ajándékok átadása/kiküldése után elkönyvelhetnek egy újabb pipát az elvégzendő feladatok között. Sokan nem is tudják, hogy mekkora hibát követnek el, vagy milyen lehetőséget hagynak ki.

Egy jó minőségű üveg whiskeynek vagy egy minőségi üveg bornak persze mindenki örül. Illedelmesen megköszönik, aztán bekerül a vitrinbe, vagy elfogyasztják egy vacsora mellett. És már feledésbe is merül. Kitől és miért is kaptam?

Van egy két íratlan alapszabály, amire érdemes odafigyelni céges ajándékozás esetén. Az imént említett példa a felejthető kategóriába tartozik. Pedig pont az lenne a cél, hogy emlékezzenek rá, hogy kitől és miért kaptuk. Olyan ajándékot kell kitalálni, ami elég feltűnő, mégsem tolakodó. Amit szívesen használnak, és nem kerülnek a fiók aljára már az első perctől kezdve.

Második hiba a monotonitás és a kreativitás hiánya. Céges bögrék, naptárak, címkézett szeszes italok

A céges ajándékoddal üzensz is!

Mennyire vagy kreatív. Egy olyan cég vagy aki innovatív és folyamatosan az újdonságokra törekszik, képes megújulni és fiatalos, vagy egy elfásult, a vállalkozások életgörbéjének utolsó szakaszát nyögi a céged. Egy átgondolt és gondosan kiválasztott ajándéktárgy azt is tükrözi, hogy mennyire veszed komolyan a partnerséget és fontos számodra a kapcsolatotok ápolása, vagy csak letudtad a kötelező köröket.

Arra is fontos odafigyelned, hogy kinek ajándékozol?

Dr.Relax Halls BabzsákEgy olyan partnercégnek, ahol többségében fiatalok dolgoznak, és a cég filozófiája is fiatalos, vagy egy olyan vállalkozásnak, aki inkább a konzervatív vonalat képviseli.
Ha egy igazán fiatalos, kreatív és egyedi ajándékot keresel, akkor jó helyen jársz: Egyedi Céges Babzsákfotelek a Dr.Relax babzsákfotelek gyártójától.

Egyedi dizájn

  • logózás
  • egyedi ábrák
  • egyedi képek

Nézd meg, hogy hány cégnek készítettük el egyedi babzsákfoteljét. Kattints ide a galéria megtekintéséhez.

Kinél fog 100%-an beválni az egyedi céges babzsákfotel?

Egyes cégek (pl. Google) kiemelt figyelmet fordít arra, hogy dolgozóik jól érezzék magukat, és minden lehetőséget biztosítanak számukra, hogy kreativitásuk szárnyaljon. Külön pihenőszobákat és kreatív szobákat hoznak létre, ahol teljes kényelemben és csendben tudnak gondolataikra fókuszálni. Az ilyen helységek tele vanna különböző fura tárgyakkal, és nem véletlenül: babzsákfotelekkel is.

Vállakozások, akiknél biztosan beválik a céges babzsákfotel:

  • IT cégek
  • Reklámügynökségek
  • Filmszakmában dolgozók
  • Kreatív ügynökséges
  • Grafikai stúdiók
  • Oktató intézetek (leginkább magán)
  • egyéb fiatalos szervezetek

Természetesen ez nem kőbe vésett szabály, hogy csak ezeknél a cégeknél válik be. Babzsákfotelek modernsége és ”meghökkentő ereje” egy fiatalos életérzést az minden használónak. Már alapból méreténél fogva is kiemelkedik, kitűnik az ajándéktárgyak szürkeségéből, nem mellesleg tükrözi az ajándékozó személy kreativitását is. Kényelme miatt sokat fogják használni, magas minőségi paramétereinek (kopásállóság, dupla huzat, erős anyag és precíz varrás) köszönhetően pedig hosszú ideig.

Felejtsd el a bögréket és naptárakat és nyűgözd le partnereid egy igazán egyedi prezenttel.

További információkért kattints ide, vagy írj nekünk egyedi ajánlatkérést ide kattintva.

Leave your thought