Sofa Babzsákfotel + Lábtartó – Szürke

Főoldal > Termékek > Beltéri Babzsákfotel > Babzsák Szettek > Sofa Babzsákfotel + Lábtartó > Sofa Babzsákfotel + Lábtartó – Szürke
Dr.Relax Sofa+ Puff Babzsákfotel - szürke
Dr.Relax Sofa Babzsákfotel - szürke
Dr.Relax Puff Babzsák Bútorszövet- szürke
Dr.Relax Sofa Babzsákfotel - szürke
Dr.Relax Puff Babzsák - szürke
Dr.Relax Sofa+ Puff Babzsákfotel - szürke
Dr.Relax Sofa Babzsákfotel - szürke
Dr.Relax Puff Babzsák Bútorszövet- szürke
Dr.Relax Sofa Babzsákfotel - szürke
Dr.Relax Puff Babzsák - szürke

Sofa Babzsákfotel + Lábtartó – Szürke

62.900 Ft 54.900 Ft

A Sofa babzsákfotel egy szenzációs modell. Mondhatni a „legbútorosabb babzsák”, ugyanakkor a „legbabzsákosabb bútor” darab is egyben. A Sofa babzsákforma tervezésénél, az volt a legfőbb célunk, hogy a babzsákfotelek utánozhatatlan kényelmét ötvözzük a bútorok hagyományos formavilágával.

Darab
Cikkszám: RXSOFA8-10 Kategóriák: ,

Leírás

A Sofa babzsákfotel egy szenzációs modell. Mondhatni a „legbútorosabb babzsák”, ugyanakkor a „legbabzsákosabb bútor” darab is egyben. A Sofa babzsákforma tervezésénél, az volt a legfőbb célunk, hogy a babzsákfotelek utánozhatatlan kényelmét ötvözzük a bútorok hagyományos formavilágával. Sikerült… Fantasztikusat alkottunk, amely valóban bútoros tulajdonságokkal erősíti a babzsákfotel terméket.

Meglátod, és azonnal ki akarod próbálni.  Elegáns huzatával, elegáns dísze lesz bármilyen környezetnek. Legjobb, ha lábtartó puffal rendeled, szettben. Végignyúlsz rajta, és máris érezd a teljes kikapcsolódás élményét.

Gyújts be a kandallót, tegyél fel egy lágy zenét, foglalj helyet és élvezd hátradőlve az ellazító nyugodt pillanatokat.

Puff/Lábtartó babzsákok, kiváló kiegészítője bármely babzsákfotelnek. Kényelemfokozás vagy egyedi kiegészítő a tökéletességre törekvőknek. Rendeld meg szettben választott babzsákod kedvezményes áron.

Bútorszövet
A kiemelten magas kopás állóságú bútorszövet anyag elegáns textúrája minden környezetben páratlan élményt nyújt, látványban és érzetben egyaránt. Ha örökdarabot vásárolnál itt bizony megtaláltad a tökéletes anyagot. A bútorszövet az egyik leginkább elnyűhetetlen anyagunk, olyan akár a 007-es ügynök, sosem adja fel a harcot.
Választása igen praktikus lehet nappalinak, irodáknak, közösségi helyiségnek, rendelőknek, üzleteknek, könyvtáraknak. A bútorszövet anyagunknak nemcsak strapabírósága kimagasló, hanem tisztítása is végtelenül egyszerű, hiszen mosógépben 30 fokon mosható. Széles színválasztéka garantálja a tökéletes összhangot bármely helyiségekben.
Hogy a bútorszövet anyag jó választás, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy erre a termékre is vállaljuk a jól ismert Dr.Relax Élettartam Garanciát.

További információ a Dr.Relax Élettartam garanciáról »

További információk

Garancia

Élettartam Garancia

Méretek

150x70x90 cm

Ülésmagasság

35 cm

Töltőanyag mennyisége

380-420 liter

Tisztítás

30 c fokon mosható

Anyag

100% PE

Belső Huzat

100% Pamut

Extra1

Ajándék 1. töltés

Dr.Relax BIZTONSÁG

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Ezért babzsákjainknál olyan védelmi, biztonsági megoldásokat alkalmazunk, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, hogy magától ne nyíljon ki a babzsák.

FIGYELEM!

Csak biztonságos babzsákfotelt vásároljon, mert az apró és könnyű polisztirol gyöngyök belégzése, komoly veszélyt jelenthetnek a gyerekekre.

Érdekelhetnek még…