Chill Babzsákfotel Textilbőr – Fehér

Főoldal > Termékek > Beltéri Babzsákfotel > Chill > Chill Babzsákfotel Textilbőr – Fehér
Dr.Relax Chill Textilbőr Babzsákfotel fehér
Dr.Relax Chill Textilbőr Babzsákfotel fehér
Dr.Relax Chill Textilbőr Babzsákfotel fehér
Dr.Relax Chill Textilbőr Babzsákfotel fehér
Dr.Relax Chill Textilbőr Babzsákfotel fehér
Dr.Relax Chill Textilbőr Babzsákfotel fehér
Dr.Relax Chill Textilbőr Babzsákfotel fehér
Dr.Relax Chill Textilbőr Babzsákfotel fehér

Chill Babzsákfotel Textilbőr – Fehér

45.900 Ft

Chill Babzsákfotel csodaszép színekben strapabíró bútorszövet anyagból. Dr.Relax Chill babzsák: Tökéletes kényelem és exkluzív megjelenés bármilyen környezetben.

Darab

Leírás

Chill Babzsákfotel textilbőr anyagból. Exkluzív megjelenés bármilyen környezetben. Ha kicsit nagyobb hely van a nappalidban vagy a szobádban és egy valóban kényelmes bútordarabra szomjazol, akkor a Dr.Relax Chill babzsák a legjobb választás lehet számodra. Ez egy kifejezetten fiatalos, amolyan “chill out-os” elterülős babzsák forma. Mondhatni a legkényelmesebb fazon a babzsákfotelek világában. Valóban mindenhol megtámaszt, az apró polisztirol golyócskák a tőlük elvárható módon nyújtanak kényelmet a teljes ellazuláshoz. Ez az a babzsák fazon, mely leginkább a lazulást és pihenést hivatott kiszolgálni. 25-30 cm-es ülésmagasságával az idősebb korosztálynak a babzsákból való kiszállás problémát okozhat, így ezt kifejezetten a fiataloknak ajánljuk. Kiváló választás nappaliba tévézéshez, konzolozáshoz vagy kültéri huzattal medencepartra. A Chill babzsákfotel vásárlása esetén biztos lehetsz abban, hogy fel sem akarsz majd állni belőle, ha egyszer elhelyezkedtél benne.

Textilbőr külső huzat

Az valódi bőrhatás kedvelőinek tökéletes választás bármelyik textilbőr termékünk. Elegáns megjelenésével igazi dísze lesz a lakásnak, azon túl nagyon strapabíró és könnyen tisztítható. Csupán tiszta vizes nedves törlőkendő segítségével a legmakacsabb szennyeződésektől is hamar megszabadíthatjuk. Kellemes valódi bőrhatású és a polisztirol gyöngyöknek köszönhetően szinte azonnal a kellemes meleg érzet járja át testünket. Ebből adódóan, a bőr vagy bőrhatású bútorokkal ellentétben, a textilbőr babzsákfotel esetében nem érezzük hidegnek a felületet mikor helyet foglalunk benne.  Jó választás lehet, egy minimál stílusú lakásban, irodában, közösségi helyiségekben, nappaliban, dolgozószobában, gyerekszobában.

Hogy a textilbőr anyag jó választás, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy erre a termékre is vállaljuk a jól ismert Dr.Relax Élettartam Garanciát, melyet a babzsákod mellé akár most itt kosárba is tehetsz  Babzsák Élettartam Garancia»

  • Mire vonatkozik az élettartam garancia?
    A garancia a babzsák külső huzatára vonatkozik. A belső huzatra, melyben a töltőanyagot találod, és magára a töltőanyagra nem érvényes. Gyártásból adódó hibák, varráshibák, anyaghibák esetén érvényesítheted a garanciád.
  • Meddig érvényesíthetem az élettartam garanciám?
    5-10-15 év vagy ameddig szeretnéd. Valóban nem szabunk határt.

További információk

Garancia

Élettartam Garancia

Méretek

90x110x60 cm

Ülésmagasság

30 cm

Töltőanyag mennyisége

300 liter

Tisztítás

30 c fokon mosható

Anyag

Pamut és PE keverék

Belső Huzat

100% Pamut

Dr.Relax BIZTONSÁG

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Ezért babzsákjainknál olyan védelmi, biztonsági megoldásokat alkalmazunk, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, hogy magától ne nyíljon ki a babzsák.

FIGYELEM!

Csak biztonságos babzsákfotelt vásároljon, mert az apró és könnyű polisztirol gyöngyök belégzése, komoly veszélyt jelenthetnek a gyerekekre.

Érdekelhetnek még…