Gamer Babzsákfotel – Fekete

Főoldal > Termékek > Beltéri Babzsákfotel > Gamer > Gamer Babzsákfotel – Fekete
Dr.Relax Gamer babzsákfotel fekete
Dr.Relax Gamer babzsákfotel fefete
Dr.Relax Gamer babzsákfotel fekete
Dr.Relax Gamer babzsákfotel fefete

Gamer Babzsákfotel – Fekete

39.900 Ft

Gamer Babzsákfotel a Legnagyobb Játékosok Kiegészítője!

A tökéletes játékos pozíciót nyújtó legkényelmesebb babzsákfotel forma, mely annyira nélkülözhetetlen elemévé válik a játéknak, mint a konzol kar vagy a TV. A Dr.Relax Gamer Babzsák Brutálisan Jó lett! Ez tényleg a legkényelmesebb babzsák, melyet minden konzolos játékosnak otthonában KELL tudnia. Garantálom, hogy a Gamer babzsák nélkül többet nem fogsz leülni játszani.

Darab

Leírás

Gamer Babzsákfotel a Legnagyobb Játékosok Nélkülözhetetlen Kiegészítője!

Fanatikus játékosnak tartod magad? Nap, mint nap nyomod a képernyő előtt és alig várod, hogy újabb szinteket érj el? Bevallom, mi is hatalmas partikat nyomunk a haverokkal és hosszú órákon keresztül tudunk játszani kedvenc konzolos játékainkkal. Valami azonban mégis hiányzott… A tökéletes játékos pozíció. Nyomtuk mi is fotelból, székből, ágyról vagy földön fekve, de egyik sem volt az igazi. És egy napon bevillant! Gyorsan szaladtam is a varrodába és kértem a lányokat, hogy tervezzék meg nekem a tökéletes játékos pozíciót nyújtó legkényelmesebb babzsákfotel formát, mely olyannyira nélkülözhetetlen elemévé válik a játéknak, mint a konzol kar vagy a TV. És íme megszületett. A Dr.Relax Gamer Babzsák Brutálisan jó lett! Ez tényleg a legkényelmesebb babzsák, melyet minden konzolos játékosnak otthonában KELL tudnia. A Dr.Relax Gamer babzsák strapabíró pamut anyagból készült és természetesen dupla huzatos, mint minden Dr.Relax babzsákfotel.  Garantálom, ha megrendeled, hogy e nélkül többet nem fogsz leülni játszani.

A Dr.Relax Gamer kategória pamut anyaga erős, de mégis puha tapintású és tökéletes kényelmet biztosít használójának. A Dr.Relax Gamer babzsák huzata mosógépben könnyen tisztítható, hiszen mosógépben 30 fokon mosható. Legyen az egy baráti összejövetel, vagy egy hosszú órákon keresztül tartó játszma kedvenc konzolos játékaitokkal, a Gamer kategóriás babzsákfotel a tőle elvárható kényelmet fogja biztosítani mindenki számára.

Hogy a Gamer babzsákfotel jó választás, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy rögeszménkké vált a minőség és elégedettség! Bármit is csinálunk, a legjobbnak kell lennie.

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Többszörös védelmet biztosítunk úgy, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, mely meggátolja, hogy magától kinyíljon a babzsák, ezzel elkerülve a töltőanyag kiszóródását. Dr.Relax minőség»

“ A Dr.Relax babzsákok gyártásakor a kényelmi, és minőségi szempontokon túl, vásárlóink elégedettségének elérése az elsődleges cél. Mert nekik gyártunk…”

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat!»

További információk

Méret

90*110*60

Ülésmagasság

30 cm

Töltőanyag mennyisége

300 liter

Tisztítás

30 c fokon mosható

Anyag

Pamut és PE keverék

Belső Huzat

100% Pamut

Dr.Relax BIZTONSÁG

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Ezért babzsákjainknál olyan védelmi, biztonsági megoldásokat alkalmazunk, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, hogy magától ne nyíljon ki a babzsák.

FIGYELEM!

Csak biztonságos babzsákfotelt vásároljon, mert az apró és könnyű polisztirol gyöngyök belégzése, komoly veszélyt jelenthetnek a gyerekekre.

Márka

Dr.Relax

Érdekelhetnek még…