Comfort Kültéri Babzsákfotel – Türkizkék

Főoldal > Termékek > Kültéri Babzsákfotel > Comfort Kültéri Babzsákfotel – Türkizkék
Comfort kültéri babzsákfotel türkizkék
Comfort kültéri babzsákfotel türkizkék
Comfort kültéri babzsákfotel türkizkék
Comfort kültéri babzsákfotel türkizkék

Comfort Kültéri Babzsákfotel – Türkizkék

47.900 Ft

Comfort Kültéri Babzsákfotel. Jöhet zápor, zivatar kültéri babzsákodat nem kell az esőtől féltened. Nyugodtan kint hagyhatod a medence mellett és ha elvonult a vihar, kedvenc babzsákodról csak boríts le a vizet és folytatódhat a parti. A kényelemről Dr.Relax Comfort kültéri babzsákfotel gondoskodik.

Darab

Leírás

Comfort Kültéri Babzsákfotel. Jöhet zápor, zivatar kültéri babzsákodat nem kell az esőtől féltened. Nyugodtan kint hagyhatod a medence mellett és ha elvonult a vihar, kedvenc babzsákodról csak boríts le a vizet és folytatódhat a parti. A kültéri anyagból készült babzsákjaink méltó kelléke lehet bármilyen kerti partinak. Bulizz, vagy csak egyszerűen élvezd a kényelmet a könnyen tisztítható Dr Relax Comfort kültéri babzsákfoteledben. Akár slaggal is lecsapathatod, de ha szeretnéd akkor a külső huzatot lehúzva mosógépben 30 fokon kimoshatod.

Egy babzsákfotel ami bírja a meleget, az esőt, de ha huzamosabb ideig nem használod célszerű árnyékos vagy tető alatti helyen tárolni, mivel nem UV álló.

A Comfort kültéri babzsákfotel, mely nem egy szimpla babzsák. Ő egy igazán nagy és kényelmes babzsákfotel. A Comfort kültéri babzsákfotel, óriási méretével és 2 ülési pozíciójával, az életedben valaha próbált legkényelmesebb fotel feelinggel, vagy elborítva az igazán elterülő és egész testet kényeztetős Chill Out pozíciójával kényeztet. Kicsit nagyobb helyigénnyel kell számolni, mint a Basic esetében, főleg annak, aki inkább az elterülős pozícióját találta legkényelmesebbnek.  Tökéletes kiegészítője a formavilágával egyező Puff babzsák mely kényelmes lábtartóként is funkcionál Comfort kültéri babzsákodhoz.

Comfort babzsákfotel ülési pozíció: Mint minden babzsákot, kicsit túltöltve küldünk vásárlóinknak, így a valódi komfort érzet elérése valójában a használatba vételt követő 1-1,5 hét után lesz igazán érezhető. A Comfort babzsák esetében ez hatványozottan igaz, hiszen miután kicsit egymáshoz igazodnak a gyöngyök „betörnek”, a hatalmas Comfort babzsákunk egy szimpla felrázást követően valóban, még egy fotel esetében sem tapasztalt kényelemmel ajándékoz meg. Csak hajtsd hátra a fejed, hunyd le a szemed és élvezd az élményt…

Dr.Relax babzsákfotelek minden esetben dupla huzattal készülnek, melyek közül a belső huzat (100% pamut) tartalmazza a kiváló minőségű színtiszta polisztirol gyöngyöket. A külső huzat a belső formájával tökéletesen megegyezik és mindig az adott termék típusától függően változik. Dr.Relax minőség»

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat!»

További információk

Garancia

Élettartam Garancia

Méretek

90x125x60 cm

Ülésmagasság

55 cm

Töltőanyag mennyisége

400-420 liter

Kopásállóság (MartinDale)

100.000

Tisztítás

Nedves törlőkendővel

Anyag

100% PU

Dr.Relax BIZTONSÁG

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Ezért babzsákjainknál olyan védelmi, biztonsági megoldásokat alkalmazunk, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, hogy magától ne nyíljon ki a babzsák.

FIGYELEM!

Csak biztonságos babzsákfotelt vásároljon, mert az apró és könnyű polisztirol gyöngyök belégzése, komoly veszélyt jelenthetnek a gyerekekre.

Márka

Dr.Relax

Érdekelhetnek még…