Relax Párna Babzsák Kültéri – Zöld

Főoldal > Termékek > Kültéri Babzsákfotel > Relax Párna Babzsák Kültéri – Zöld
Dr.Relax párna babzsák kültéri - zöld

Relax Párna Babzsák Kültéri – Zöld

49.900 Ft

Relax Párna Babzsák kültéri anyagból. Sokszor szeretnéd kedvenc babzsákod a kültéren vagy akár a vízben is használni? Igazi óriás babzsákoddal akár a medence parton vagy akár a medencében is tökéletes kényelmi pozícióban napfürdőzhetsz.

Darab

Leírás

Relax Párna Babzsák kültéri anyagból. Sokszor szeretnéd kedvenc babzsákod a kültéren vagy akár a vízben is használni? Igazi óriás babzsákoddal akár a medence parton vagy akár a medencében is tökéletes kényelmi pozícióban napfürdőzhetsz. A Relax Párna babzsák egy kifejezetten fiatalos, amolyan elterülős babzsák forma. Ez az a babzsák fazon, mely leginkább a lazulást és pihenést hivatott kiszolgálni.  Beltéri és kültéri változatban is kiváló választás. Mosógépben könnyen tisztítható, így akár kisgyermekeseknek is ajánlott, ahol a picik, garantáltan nem fognak leszállni róla. A serdülő nemzedék medencés vagy pizsama partyjainak  kihagyhatatlan kelléke, mert akár 3-an is kényelmesen rákuporodhatnak.  Legjobb, viszont egyedül, mert ha élére állítva foglalod el helyed benne, az esti filmet nem láttad még ekkora kényelemben, mint ebből a babzsák párnából.

Dr.Relax babzsákfotelek minden esetben dupla huzattal készülnek, melyek közül a belső huzat (100% pamut) tartalmazza a kiváló minőségű színtiszta polisztirol gyöngyöket. A külső huzat a belső formájával tökéletesen megegyezik és mindig az adott termék típusától függően változik. Dr.Relax minőség»

Kültéri anyag
Jöhet zápor, zivatar kültéri babzsákodat nem kell az esőtől féltened. Nyugodtan kint hagyhatod a medence mellett és ha elvonult a vihar, kedvenc babzsákodról csak boríts le a vizet és folytatódhat a parti. A kényelemről a Dr.Relax Párna kültéri babzsák gondoskodik. A Dr Relax Párna kültéri anyagból készült babzsákjai méltó kelléke lehet bármilyen kerti partinak. Bulizz, vagy csak egyszerűen élvezd a kényelmet a könnyen tisztítható Dr Relax Párna kültéri babzsákodban. Akár slaggal is lecsapathatod vagy csupán nedves törlőkendő segítségével a legmakacsabb szennyeződésektől is hamar megszabadíthatod, de ha szeretnéd akkor a külső huzatot lehúzva mosógépben 30 fokon kimoshatod.

Egy babzsák ami bírja a meleget, a napfényt, az esőt, de ha huzamosabb ideig nem használod célszerű árnyékos vagy tető alatti részen tárolni, mivel nem UV álló.

A Relax Párna babzsák beltéri és kültéri változatban is kiváló választás!

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat!»

További információk

Méretek

140x180x30 cm

Ülésmagasság

30-60 cm

Töltőanyag mennyisége

450-500 liter

Kopásállóság (MartinDale)

42.000

Tisztítás

30 c fokon mosógépben mosható

Anyag

100% PE

Dr. Relax BIZTONSÁG

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Ezért babzsákjainknál olyan védelmi, biztonsági megoldásokat alkalmazunk, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, hogy magától ne nyíljon ki a babzsák.

FIGYELEM!

Csak biztonságos babzsákfotelt vásároljon, mert az apró és könnyű polisztirol gyöngyök belégzése, komoly veszélyt jelenthetnek a gyerekekre.

Érdekelhetnek még…