Dr.Relax Gamer Babzsák Prizma Design – Fehér

Főoldal > Termékek > Beltéri Babzsákfotel > Gamer > Dr.Relax Gamer Babzsák Prizma Design – Fehér
Dr.relax gamer babzsák prizma design fehér
dr relax gamer prizma design 2019 feher
dr relax prizma design 2019 reszlet
Dr.relax gamer babzsák prizma design fehér
dr relax gamer prizma design 2019 feher
dr relax prizma design 2019 reszlet

Dr.Relax Gamer Babzsák Prizma Design – Fehér

49.900 Ft

Dr.Relax babzsákfotel legújabb Design variációja, mely a Prisma nevet viseli. A babzsákon található különböző méretű, a Dr.Relax logó színvilágában megjelenített háromszög design egyedi látványvilágot kölcsönöz ennek a nagy népszerűségnek örvendő gamer babzsákfotel variációnak.

Darab
Cikkszám: RXPRIZMAWH Kategóriák: ,

Leírás

A Dr.Relax Gamer Babzsák a Legnagyobb Játékosok Kiegészítője! – És most itt a Dr.Relax Gamer Babzsák Prizma Design

Ami a Design mögött rejlik:

A Dr.Relax babzsákfotel legújabb Design variációja, mely a Prizma nevet viseli. A babzsákon található különböző méretű, a Dr.Relax logó színvilágában megjelenített háromszög design egyedi látványvilágot kölcsönöz ennek a nagy népszerűségnek örvendő gamer babzsákfotel variációnak. A babzsák egy letisztult, elegáns, azonban mégis sportos megjelenést kölcsönöz bármely környezetnek, ahová kerül. Ezt az egyszerű háromszögformáknak köszönheti, melyek jól megtörik az egyszínű hátteret és környezetet. A babzsákot maga a jövő ihlette, hiszen a jelenlegi művészeteket leginkább a szabályszerűtlenség, a változatosság és az exkluzivitás jellemzi. A babzsákra rákerült a tervezéskor megfogalmazódó jelmondat is, mely így hangzik „From The Future” (A jövőből). Ezen színállással szeretnénk előremutatni a jövőben és újat hozni időről időre.

A Dr.Relax Gamer kategória bútorszövet anyaga erős, mint a 007-es ügynök :), sosem adja fel a harcot, de mégis puha tapintású és átölelő kényelmet biztosít használójának. A tökéletes játékos pozíciót nyújtó legkényelmesebb babzsákfotel forma, mely annyira nélkülözhetetlen elemévé válik a játéknak, mint a konzol kar vagy a TV. A Dr.Relax Gamer Babzsák Brutálisan Jó lett! Ez tényleg a legkényelmesebb babzsák, melyet minden konzolos játékosnak otthonában KELL tudnia. Garantáljuk, hogy a Gamer babzsák nélkül többet nem fog leülni játszani.

Dr.Relax babzsákfotelek minden esetben dupla huzattal készülnek, melyek közül a belső huzat (100% pamut) tartalmazza a kiváló minőségű színtiszta polisztirol gyöngyöket. A külső huzat a belső formájával tökéletesen megegyezik és mindig az adott termék típusától függően változik. Dr.Relax minőség»

Bútorszövet külső huzat
Választása igen praktikus lehet nappalinak, irodáknak, közösségi helyiségnek, üzleteknek, könyvtáraknak. A bútorszövet anyagunknak nemcsak strapabírósága kimagasló, hanem tisztítása is végtelenül egyszerű, hiszen mosógépben 30 fokon mosható. Széles színválasztéka garantálja a tökéletes összhangot bármely helyiségekben.

Ehhez a termékhez is megvásárolhatod a jól ismert Dr.Relax Élettartam Garanciát»

További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat!»

 

További információk

Méret

90*110*60

Ülésmagasság

30 cm

Töltőanyag mennyisége

300 liter

Tisztítás

30 c fokon mosható

Külső Huzat

Pamut és PE keverék

Belső Huzat

100% pamut

Dr.Relax BIZTONSÁG

A Dr.Relax egyik fő célja, hogy olyan termékeket gyártson, melyek biztonságosak. Ezért babzsákjainknál olyan védelmi, biztonsági megoldásokat alkalmazunk, mint az extra erős pamut belső huzat és a biztonsági cipzár, hogy magától ne nyíljon ki a babzsák.

Érdekelhetnek még…